VIDEO. Gigi Becali l-a agresat pe CTP într-o cafenea din București! Jurnalistul a fost amenințat cu moartea în văzul tuturor! (Remember)

Mihai Rosoiu 28.02.2021, 17:51
VIDEO. Gigi Becali l-a agresat pe CTP într-o cafenea din București! Jurnalistul a fost amenințat cu moartea în văzul tuturor! (Remember)

De-a lungul timpului, Gigi Becali a fost protagonistul unor episoade unice, care au ținut prima pagină a ziarelor de profil. Printre „victimele” preferate ale patronului FCSB s-au aflat mereu jurnaliștii. De la Robert Turcescu până la Răzvan Ioan Boanchiș, ziariștii s-au aflat în „cătarea” jignirilor și amenințărilor sale. Gigi Becali l-a agresat pe CTP într-o cafenea din București! Jurnalistul a fost amenințat cu moartea în văzul tuturor! Totul s-a petrecut în urmă cu multă vreme.

Evenimentul a fost mediatizat din plin la acel moment, iar între cei doi continuă să existe relații reci și astăzi. Totuși, ce s-a întâmplat atunci, rămâne un moment de referință în viața publică.

Gigi Becali l-a agresat pe CTP într-o cafenea din București

Totul s-a petrecut în anul 2002. Gigi Becali era unul dintre cei mai apreciați oameni de afaceri din România. Reușise să pună mâna pe cel mai important club al țării, Steaua București. Tot atunci, jurnaliștii autohtoni începuseră să scrie tot mai mult despre omul de afaceri din Pipera.

Presa încerca să afle de unde își trăgea seva financiară vărul impresarilor Becali. Se descoperiseră afacerile pe care Gigi Becali le făcuse cu Ministerul Apărării din România. CTP a fost unul dintre cei care au scris ample materiale pe tema aceasta. Conducea destinele cotidianului Adevărul, la acea vreme.

Seria de materiale publicate la acea vreme avea să-l transforme într-o țintă pentru patronul FCSB. În mod absolut întâmplător, cei doi s-au întâlnit în cafeneaua Nova Brasilia, iar ceea ce a urmat pare desprins din filmele cu mafioți.

Gigi Becali: „Tu ar trebui să fii executat, dar te voi pedepsi curând”

În momentul în care Gigi Becali și-a văzut „adversarul” așezat la o masă din local, a mers direct către acesta și și-a început tirada:

Voi, jurnaliștii, ați ruinat această țară! Tu ar fi trebuit sa fii deja executat, dar te voi pedepsi în curând”, l-a amenințat Gigi Becali pe Cristian Tudor Popescu.

Episodul s-a lăsat cu urmări pentru că Becali a fost anchetat de poliție. Direcția Generală de Poliției a Municipiului București s-a autosesizat în legătură cu amenințarea cu moartea adresată de principalul finanțator al echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali.

Până la urmă, între cei doi lucrurile s-au mai calmat, iar conflictul s-a stins cu timpul, însă evenimentul rămâne unul de referință în sportul românesc. De-atunci și până azi, drumurile celor doi s-au intersectat mai rar, iar ieșirile lui Becali la adresa jurnaliștilor aproape că au dispărut.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe