VIDEO Gol de generic TV, marcat de Răzvan Marin! Șut superb de la mare distanță!

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.08.2021, 14:35
VIDEO Gol de generic TV, marcat de Răzvan Marin! Șut superb de la mare distanță!

Răzvan Marin își continuă forma bună din sezonul trecut de Serie A și în meciurile de pregătire din această vară. Mijlocașul central al lui Cagliari a intrat pe teren în minutul 46 al meciului amical pe care echipa sa l-a câștigat cu scorul de 3-0 în fața formației de Serie C, Olbia.

Răzvan Marin, gol de senzație pentru Cagliari

În vârstă de 25 de ani, Marin l-a înlocuit pe veteranul Kevin Strootman și a stabilit scorul final al meciului. Fostul fotbalist al lui Ajax a înscris pe finalul meciului un gol de senzație cu un șut puternic de la circa 25 de metri cu piciorul drept.

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Cagliari în sezonul trecut. El a jucat 37 de meciuri în Serie A, având evoluții extrem de apreciate. Astfel, el i-a determinat pe oficialii clubului din Sardinia să îl cumpere definitiv de la Ajax în schimbul sumei de 10 milioane de euro. Sezonul trecut, Marin a fost doar împrumutat de echipa din Amsterdam la Cagliari. Fotbalistul cotat de Transfermarkt la 15 milioane de euro a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu gruparea rossoblu. Cagliari va debuta în noul sezon pe 14 august în Cupa Italiei împotriva celor de la Cremonese. Primul meci de Serie A al echipei lui Răzvan Marin va fi pe 23 august contra Speziei.

Marin a fost aproape să plece de la Cagliari în această vară

Evoluțiile bune din sezonul trecut ale mijlocașului central român au atras interesul mai multor cluburi importante. AC Milan și Olympique Lyon și-au manifestat dorința de a-l transfera pe fotbalistul care a bifat până în acest moment 27 de selecții la naționala mare a României, pentru care a și marcat două goluri.

Directorul sportiv al lui Lyon, fostul mare fotbalist brazilian Juninho Pernambucano, este un mare fan al lui Răzvan Marin. Presa din Franța a anunțat că el l-a dorit foarte mult pe român la echipa sa. Oficialii clubului chiar au făcut o ofertă concretă de 15 milioane de euro. Însă cei de la Cagliari au refuzat.

Oficialii din Lyon i-au oferit lui Cagliari 15 milioane de euro pentru serviciile lui Razvan Marin. Mereu ocupat pentru a ademeni tineri jucători cu potențial, Juninho s-a îndrăgostit de mijlocașul de 25 de ani împrumutat de la Ajax. A fost trimisă deja o ofertă de 15 milioane de euro, însă Cagliari a refuzat”, au notat cei de la football.fr la începutul lunii iunie.