VIDEO | Gol după un an și jumătate! Dragoș Grigore a revenit pe lista marcatorilor la Ludogoreț

George Drafta 18.12.2020, 18:38
VIDEO | Gol după un an și jumătate! Dragoș Grigore a revenit pe lista marcatorilor la Ludogoreț

Fundașul a înscris pentru campioana Bulgariei într-o restanță pe care alb-verzii au disputat-o aseară în campionat, împotriva celor de la Arda Kardzhali. 

Fotbalistul român a punctat în minutul 70 atunci când scorul era egal, 1-1. Reușita nu a fost însă cea a victoriei pentru Ludogoreț care s- văzut egalată cu șase minute înainte de finalul întâlnirii. A fost a treia remiză în acest sezon pentru echipa la care mai joacă Moți și Keșeru. Primul nu a fost în lotul pentru acest joc, în timp ce fostul atacant al celor de la FCSB a rămas pe teren pe tot parcursul celor 90 de minute, primind și un cartonaș galben.

Ludogoreț rămâne lider în Bulgaria, cu 36 de puncte, cu 3 mai multe decât urmăritoarea Lokomotiv Plovdiv. A fost primul gol reușit de Dragoș Grigore pentru trupa de la sud de Dunăre după mai bine de un an și jumătate. Ultima reușită a sa data din 3 mai 2019. Între timp, jucătorul de 34 de ani a înscris pentru naționala României, în luna septembrie, în meciul de Nations League , împotriva Austriei.

Urmăriți Playsport.ro și pe