VIDEO Gol marcat de Ionuț Nedelcearu într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din Serie B. Românul a fost integralist

Olteanu Ștefan 01.05.2022, 11:41
VIDEO Gol marcat de Ionuț Nedelcearu într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din Serie B. Românul a fost integralist

Ionuț Nedelcearu (26 de ani) a fost titluar și integralist într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din Serie B, Pordenone – Crotone 3-3, iar în prima repriză a marcat și un gol. A fost doar a doua reușită a fundașului central, după transferul său în Italia.

Ionuț Nedelcearu a marcat pentru Crotone în duelul cu Pordenone, încheiat cu scorul de 3-3. A fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din Serie B

Ionuț Nedelcearu a fost trimis în luptă încă din primul minut într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din Serie B, Pordenone – Crotone, iar în finalul primei reprize fundașul român a marcat primul gol al jocului.

În minutul 45, Nedelcearu a primit mingea pe tavă în gura porții, din partea atacantului Manuel Marras, și a împins-o în plasă cu latul. La pauză, Crotone o conducea pe Pordenone cu 1-0.

În repriza secundă, însă, cele două formații s-au dezlănțuit și au oferit un spectacol pe cinste. Pentru Crotone au mai marcat Marras și Maric, în timp ce Pordenone a înscris trei goluri, prin Candellone, Butic și Zammarini. Astfel, scorul final al confruntării a fost 3-3.

În ultimele 12 minute de joc, în echipa lui Crotone și-a făcut apariția și celălalt român din lot, Vasile Mogoș (29 de ani).

În schimb, Mihai Onişa (22 de ani), mijlocaș român la Pordenone, a rămas doar pe banca de rezerve.

Golul marcat de Nedelcearu a fost doar al doilea reușit de la transferul în Italia. El mai înscrisese pe 29 august 2021, în înfrângerea cu Cittadella, scor 2-4, când era la al treilea meci în tricoul lui Crotone.

În acest sezon, Nedelcearu a evoluat 33 de meciuri în Serie B și două în Cupa Italiei. Din nefericire, Crotone e deja retrogradată matematic în Serie C, fiind pe penultimul loc în clasament, cu 26 de puncte după 37 de etape.
Ultima clasată din Serie B e Pordenone, cu 18 puncte.

A greșit Nedelcearu destinația? În exclusivitate pentru PlaySport.ro, Paul Codrea a contestat transferul lui Nedelcearu la Crotone

După un deceniu în fotbalul italian și la națională, Paul Codrea a analizat românii din Serie A și B, într-un interviu exclusiv acordat pentru PlaySport.ro.

Printre alții, Codrea a vorbit și despre transferul lui Nedelcearu, de la AEK Atena la Crotone. Mutarea a fost considerată un pas înapoi pentru fostul fundaș al lui Dinamo:

Nu am văzut și nu văd bună trecerea lui Nedelcearu de la AEK Atena la Crotone! E un club italian mic, abia în ultimii ani a ieșit la suprafață, să spun așa. Nu știu ce situație avea Ionuț în Grecia, dar e un pas în spate. Se luptă la retrogradare în Serie B”, declara Paul Codrea, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Cuvintele lui Paul Codrea s-au adeverit și Ionuț Nedelcearu a retrogradat. El mai are contract cu Crotone până în 2024, însă din vară e posibil să își caute altă echipă. 1.000.000 de euro e cota de piață a lui Nedelcearu, potrivit Transfermarkt.

El a mai evoluat pentru UFA, în Rusia și pentru Dinamo. În tricoul echipei naționale, Nedelcearu a adunat 21 de apariții și a marcat două goluri.