Ianis Hagi e rege în Scoția după ultima sa reușită pentru Rangers. Românul a ajuns în cea mai tare echipă.

Radu Bordei 30.12.2020, 12:07
Ianis Hagi e rege în Scoția după ultima sa reușită pentru Rangers. Românul a ajuns în cea mai tare echipă.

Ianis Hagi este rege în Scoția după ultima reușită. Românul este singurul fotbalist de la Rangers care a ajuns în cea mai tare formație din ultmpa etapă din Scoția. Evoluțiile românului i-au entuziasmat pe fani, dar și pe ziariștii scoțieni.

Mijlocașul echipei naționale a fost răsplătit după evoluția din etapa de Crăciun, când a marcat golul victoriei cu Hibernian.

Ianis este rege în Scoția

Gică Hagi i-a ținut noroc fiului la ultima partidă. „Regele” s-a deplasat pentru a fi alături de Ianis de sărbători. Iar fostul lider al naționalei de tineret a demonstrat ce poate, chiar sub ochii tatălui. A marcat golul care a adus victoria echipei sale, dar a și făcut spectacol în rest.

De aceea românul a fost singurul fotbalist care a fost selectat să facă parte din echipa etapei în Scoția. Rivala Celtic a avut tot un fotbalist. Pe mijlocașul Ismaila Soro.

Ziariștii și fanii lui Rangers sunt și ei la picioarele fiului „Regelui”. Iar managerul Steven Gerrard îl apreciază din nou pe mijlocașul ofensiv.

„Sunt foarte mulțumit de el” anunță Gerrard.

Dacă la începutul sezonului managerul englez nu a fost impresionat de evoluțiile lui Ianis, acum lucrurile s-au schimbat. Iar în ultimele meciuri Ianis a arătat ce poate. Românul a fost decisiv de fiecare dată, iar Rangers și-a menținut avantajul consistent în fruntea clasamentului.

„A profitat de oportunitate și a arătat că mă pot baza pe el. Este încă tânăr, dar poate crește mult. Sunt foarte mulțumit” a concluzionat fostul mare internațional englez.

Hagi a ajuns la 4 goluri marcate în 17 partide marcate în prima divizie scoțiană. Românul mai are o reușită și în Europa League, contra celor de la Lech Poznan.

Hagi vrea să câștige tot în Scoția.

Ianis este foarte aproape să devină campion în Scoția, cu Rangers. Trupa lui Steven Gerrard a avut un parcurs perfect, până acum, în Premiership. Rangers nu a pierdut niciun meci și a acumulat deja 56 puncte. Mai important este că rivala de moarte, Celtic, este la o distanță de 16 puncte în spate. Iar Scoția se pregătește să încoroneze o nouă campioană.

Ianis și Rangers speră să meargă cât mai departe și în Europa League. Scoțienii sunt în 16-imile competiției, iar adversarul nu este unul să impună teamă. Belgienii de la Antwerp stau în calea lui Rangers.

Ianis speră să progreseze și să aibă șansa să se dueleze cu marile forțe din competiție. Milan, Arsenal sau Tottenham-ul lui Mourinho ar putea să fie viitoarele adversare. Iar Ianis Hagi să demonstreze de ce este rege în Scoția.

Urmăriți Playsport.ro și pe