VIDEO. Ianis Hagi, lăudat de mâna dreaptă a lui Steven Gerrard după ce a dat o nouă pasă de gol la Rangers: „A fost excelent ce a făcut!”

Moldoveanu Camelia / 06.07.2021, 22:07
VIDEO. Ianis Hagi, lăudat de mâna dreaptă a lui Steven Gerrard după ce a dat o nouă pasă de gol la Rangers: „A fost excelent ce a făcut!”

Ianis Hagi a început cu dreptul revenirea pe teren după vacanța dintre sezoane. Fotbalistul a fost lăudat de mâna dreaptă a lui Steven Gerrard după ce a dat o nouă pasă de gol pentru Rangers. Meciul amical s-a încheiat 1-0 contra echipei Patrick Thistle.

Ianis Hagi, pasă de senzație la Rangers. A fost lăudat de Gary McAllister

În meciul amical pe care l-a disputat Rangers contra Patrick Thistle, Ianis Hagi a fost introdus pe teren în a doua repriză. Fiul lui Gică Hagi a adus imediat plus valoare echipei sale, oferind în minutul 83 o pasă de gol care a adus scorul final. Cedric Itten a fost marcatorul, iar elvețianul a mers direct la Ianis pentru a se bucura împreună de combinația perfectă pe care au făcut-o pe teren.

Mâna dreaptă a lui Steven Gerrard, Gary McAllister, a vorbit la superlativ despre intervenția românului. Pasa lui Ianis Hagi a fost lăudată în presa din străinătate, evoluția fotbalistului român atrăgând atenția mai multor cluburi din străinătate. Printre cluburile care stau cu ochii pe fiul „Regelui” se află și Sevilla.

Ianis Hagi a avut o lovitura excelenta de cap, mingea a ajuns la Cedric si a marcat”, McAllister la finalul meciului, potrivit rangers.co.uk.

Scoțienii și-au pierdut mințile: „E genial!”

Scoțienii au avut fel de fel de reacții după ce ”prințul” Ianis a dat pasa decisivă la singurul gol din amicalul Partick Thistle – Rangers, scor 0-1. Assist-ul i-a impresionat pe scoțieni.

Ianis Hagi i-a trimis o pasă genială lui Itten.”, a evidențiat site-ul oficial al lui Rangers.

Deși joacă la nivel înalt, tânărul spune că încă nu realizează performanțele obținute și că, probabil, cel mai bine va înțelege după ce va renunța la fotbal.

Am încercat să realizez cât de important a fost acest moment pentru club, dar probabil îmi voi da seama abia când mă voi lăsa de fotbal și voi sta pe o canapea gândindu-mă la cariera mea. Cred că adevărata bucurie va veni peste 10, 15. sau 20 de ani. Abia atunci voi simți ce mult a însemnat acest sezon. Oricum, la acel meci a fost un sentiment incredibil, am devenit practic campioni.”, a declarat Ianis Hagi la finalul ultimului meci din campionat.

Ianis Hagi, chemat de fanii Galatei în Turcia

Fanii lui Galatasaray se pare că nu au renunțat la ideea de a-l vedea pe Ianis Hagi în tricoul echipei lor din sezonul viitor. Ei au reacționat extrem de frenetic la postarea românului. Mai mulți suporteri au lăsat comentarii în care îl îndemnau pe Ianis să semneze cu echipa lor. „Hai la Galatasaray!”, „Vino la Galata!”, sau „Te iubim, Rege!” au fost unele din mesajele postate de fanii turci.

Fiul lui Gică Hagi este născut chiar la Istanbul, pe vremea când tatăl său era idol la Galatasaray. El chiar a declarat public faptul că este echipa Cim Bom este echipa sa de suflet și că și-ar dori foarte mult ca într-o zi să joace acolo.

Îmi doresc, într-adevăr (să joace la Galatasaray). E un club pe care îl iubesc. Am crescut cu el, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar sunt atașat de acest club”, a spus Ianis Hagi la Digi Sport pe 25 mai.