VIDEO. Ianis, scos din teren de Gerrard după nici o oră de joc! Rangers se împiedică pe terenul ”lanternei roșii”

Gabriel Eșanu 17.01.2021, 17:53
VIDEO. Ianis, scos din teren de Gerrard după nici o oră de joc! Rangers se împiedică pe terenul ”lanternei roșii”

Glasgow Rangers a făcut un neașteptat pas greșit pe terenul celor de la Motherwell, ultima clasată, scor 1-1. Gazdele au condus la pauză prin golul marcat de Cole, în minutul 21. Ianis Hagi a fost titular și a luat un cartonaș galben în minutul 47, pentru ca în minutul 55 să fie înlocuit cu Itten. Chiar Itten a fost cel care a reușit să egaleze pentru Glasgow Rangers, în minutul 72. Ianis a fost foarte slab în partida cu Motherwell. Nu a fost suficient de implicat în joc și astfel a ajuns să fie primul schimbat. Steven Gerrard chiar a ținut să precizeze că a vrut să dea un semnal prin înlocuirea lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi a fost scos în minutul 55, iar Steven Gerrard spune că a vrut să dea un exemplu prin înlocuirea românului

Nu cred că avem motive să ne plângem. Noi am apărut în meci după primele 45 de minute. Poate că meritam să câștigăm, dacă ne uităm la jocul din repriza secundă. Realitatea e însă că nu poți câștiga dacă nu te prezinți o repriză. Nu am arătat ce am pregătit. Am fost pasivi, am pierdut mingea în multe zone cheie din teren. N-am arătat calitate nici în momentele în care am mai legat câteva pase.

Cei 3 jucători din ofensivă pe care ne bazăm să creeze ocazii, să tragă la poartă, să aducă acea magie în joc nu au fost în meci în prima repriză. Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte (n.r. – Ianis Hagi în minutul 55), să transmit un mesaj jucătorilor. Am arătat ca o altă echipă în partea secundă, dar trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări. Sper însă că punctul acesta se va dovedi decisiv la finalul sezonului”, a declarat Steven Gerrard, conform GSP.

Cu 66 de puncte din primele 24 de partide, Glasgow Rangers păstrează un avantaj uriaș în fața rivalei Celtic, a doua clasată. Rangers are 21 de puncte avans în fața celor de la Celtic, echipă care nu a obținut nicio victorie în ultimele trei meciuri. Ce-i drept, formația lui Steven Gerrard are și trei meciuri mai mult disputate. Ianis Hagi are 28 de meciuri jucate pentru Glasgow Rangers în toate competițiile în acest sezon. A marcat patru goluri și a dat și patru pase decisive.

Urmăriți Playsport.ro și pe