VIDEO | Incredibilul Erling Haaland. „Este ireal!” Starul Borussiei Dortmund a uimit la ultimul antrenament

Robert Zanfir / 14.10.2021, 19:51
VIDEO | Incredibilul Erling Haaland. „Este ireal!” Starul Borussiei Dortmund a uimit la ultimul antrenament

Erling Haaland a uimit la ultimul antrenament al nemților de la Borussia Dortmund. Norvegianul a reușit o serie incredibilă de lovituri, care au amintit de celebrele episoade prin care Ronaldinho uluia lumea fotbalului, pe când juca la Barcelona.

Erling Haaland este gata să revină pe terenul de joc, după trei partide ratate din cauza unei accidentări la coapsă. Gigantul norvegian a fost în cantonament în Spania, unde a dat nas în nas cu echipa națională de tineret a României, condusă de Florin Bratu.

Incredibilul Erling Haaland. „Este ireal!” Starul Borussiei Dortmund a uimit la ultimul antrenament

Erling Haaland este un munte de om, dar starul Borussiei Dortmund dovedește o tehnică de invidiat. Atacantul a reușit o serie incredibilă de lovituri în ultimul antrenament al nemților.

Haaland a așezat trei mingi, una peste alta, și le-a trimis direct la vinclul porții, fără a le dărâma pe celelalte. Deși pare ireală, faza este comentată de contul de twitter al celor de la Borussia, care spun că totul este cât se poate de adevărat.

„Este câte se poate de real, credeți-ne”, scriu cei de la Dortmund.

„Erling Haaland este ireal”, au comentat și cei de la The Sportsman.

„Este incredibil”, au notat și cei de la Goal, iar ESPN a comentat: „Chiar când credeați că Haaland nu poate mai bine”.

Execuțiile lui Haaland amintesc de seria de lovituri trimise de Ronaldinho în transversală, pe când starul brazilian juca pentru Barcelona.

Haaland are șanse mari să revină pe teren la următorul meci al Borussiei Dortmund, sâmbătă, de la ora 16:30, contra lui Mainz, în runda a opta din Bundesliga.

Erling Haaland pleacă de la Borussia Dortmund!

Nu mai este un secret că Erling Haaland este unul dintre cei mai vânați jucători ai lumii. Mino Raiola are deja mână liberă, iar Real Madrid și Manchester City sunt printre echipele care s-au înscris pe listă.

Printre posibilii înlocuitori ai lui Haaland este noua senzație a celor de la Salzburg, Karim Adeyemi. Tânărul cu mama româncă a explodat în acest sezon și a debutat și la naționala de seniori a Germaniei, pentru care a marcat la debut în meciul contra Armeniei.

Erling Haaland are o clauză de reziliere de doar 75 de milioane de euro.

68 de goluri a marcat Haaland în primele 67 de meciuri strânse la Borussia Dortmund
11 goluri și 4 pase decisive are Haaland în actuala stagiune la formația germană