VIDEO. Iubita unui jucător al naționalei României, în brațele celebrului manelist Culiță Sterp. Cine este Gabriela Amzaru

Moldoveanu Camelia / 30.09.2021, 11:34

Celebrul manelist Culiță Sterp a apărut alături de iubita unui fotbalist al echipei naționale a României. Gabriela Amzaru are o carieră în plină ascensiune, iar frumusețea o ajută sa facă furori pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp, în brațe cu o iubită de fotbalist

Culiță Sterp și Gabriela Amzaru s-au fotografiat împreună și au postat imaginile pe conturile lor de socializare pentru a face un mare anunț. Cei doi artiști au scos o piesă împreună. Proiectul a pus-o foarte bine în valoare pe Aza, cântăreața care se iubește cu Dragoș Nedelcu. Fotbalistul naționalei și fost component al echipei lui Gigi Becali este foarte norocos, având la braț o tânără atât de talentată și de frumoasă.

Și gata, a venit momentul să lansez o piesă minunată cu un mesaj extrem de frumos, împreună cu unul dintre artiștii mei preferați, Culiță Sterp”, a scris și Aza pe YouTube.

Piesa este foarte apreciată de internauți, drept dovadă că în doar șase zile a reușit să urce până pe locul 11 în trending pe YouTube. 525.465 de vizionări a făcut piesa iubitei lui Dragoș Nedelcu în colaborare cu manelistul Culiță Sterp, până în acest moment.

Gabriela Amzaru, agresată într-un mall din București

La începutul lunii septembrie a acestui an, Gabriela Amzaru (Aza) a vorbit despre un episod neplăcut prin care a trecut. Ea a povestit cum a fost agresată de un bărbat într-un mall din București. Iubita lui Dragoș Nedelcu a vrut să tragă un semnal de alarmă.

Vă transmit să aveți grijă de voi, indiferent unde sunteți. Trebuie să fiți atenți în stânga, în dreapta și în spate. Am fost în mall și am coborât în parcarea subterană și am simțit ceva în spatele meu. Eram pe scara rulantă și simt că cineva din spatele meu trage de pungi și de geantă!

Oameni buni, de ce sunteți atât de răi? Oameni buni, ce căutați în mall să faceți chestia asta?! Era un om foarte dubios în spatele meu! De ce lăsați oamenii ăștia să intre în mall? Acum o lună am fost tot în acel mall, iar un om de la securitate alerga după un om dubios, cu mască și ochelari. M-am dus la omul acela și i-am zis «De ce nu sunați? De ce nu le spuneți celorlalți?» Mi-a zis «Nu răspund la telefon».

Luați măsuri! De aceea ajungem cum ajungem în țara asta. Urât! Urât! Să stai cu teamă pe stradă? Să stai cu teamă să te duci în mall? Unde este regula pe care ne-a dat-o ministerul sau cine ne-a dat-o? Ăla era fix în spatele meu, lipit de mine! M-am speriat! Sunt șocată de ceea ce văd! Unde e regula? Unde e securitatea din mall? Aveți camere în mall peste tot. Degeaba aveți”, a spus Aza, revoltată de ce i s-a întâmplat.