VIDEO. Leonardo Spinazzola s-a întors plângând în cantonamentul Italiei, iar momentul a emoționat-o și pe soția sa: „Nimeni nu-ți va lua zâmbetul”

Moldoveanu Camelia / 04.07.2021, 17:51
VIDEO. Leonardo Spinazzola s-a întors plângând în cantonamentul Italiei, iar momentul a emoționat-o și pe soția sa: „Nimeni nu-ți va lua zâmbetul”

Meciul Belgia-Italia s-a încheiat tragic pentru Leonardo Spinazzola, fotbalistul accidentându-se și rupându-și tendonul lui Ahile. Italianul s-a întors plângând în cantonament. Cât ar putea lipsi din teren fotbalistul care a fost revelația Italiei de la EURO 2020.

Leonardo Spinazzola, în lacrimi după accidentarea de la EURO 2020

În vârstă de 28 de ani, Leonardo Spinazzola a ieșit în hohote de plâns de pe teren. Totul, din cauza unei accidentări cumplite la tendonul lui Ahile. Tragicul incident s-a petrecut în minutul 77 al meciului Belgia – Italia. Spinazzola, unul dintre cei mai buni fotbaliști din naționala lui Roberto Mancini, a resimțit dureri foarte mari la piciorul stâng, după ce a încercat un sprint în banda stângă. Fotbalistul a cerut imediat schimbare.

Sportivul s-a simțit atât de rău, încât a părăsit terenul pe targă, în lacrimi. Colegii au încercat să îi aline suferința lui Leonardo Spinazzola. În avionul de întoarcere de la Munchen, fotbaliștii lui Roberto Mancinii au cântat, scandând numele jucătorului legitimat la AS Roma.

Tot în lacrimi a pășit și în cantonamentul din Italia și întâmpinat cu ropote de aplauze din partea colegilor. Sprijinindu-se în cârje s-a dus să-i salute pe cei alături de care a luptat naționala Italiei. Pe rând l-au luat în brațe și l-au încurajat. Cadrele medicale spun despre Leonardo Spinazzola că ar putea lipsi de pe teren timp de 12 luni.

Soția lui Spinazzola i-a transmis un mesaj emoționant

Soția și cei doi copii a lui Spinazzola au fost cu ochii pe el din fața televizorului. Din păcate fotbalistul care este considerat revelația echipei naționale a Italiei nu a putut să-și ducă misiunea până la capăt. Mariam Sette, soția fotbalistului, i-a transmis un mesaj emoționant după accidentarea suferită la EURO 2020.

Nimeni nu știe de câte ori ai visat, de câte ori ți-ai imaginat acest Euro. Trenul se oprește astăzi pentru mine. Faimosul tren condus de tine s-a oprit… Ai trăit 20 de zile minunate, imposibil de uitat. Cine te cunoaște știe valoarea ta, în aceste zile ai demonstrat-o întregii Europei.

Acum, te așteaptă o altă bătălie, însă le-ai mai depășit înainte, ești puternic, o vei trece cu capul sus, cu inimă și curaj. Zâmbind, cu surâsul tău magnific, chiar dacă viața te pune iar la încercare cu o provocare dură. Însă nimeni nu-ți va lua zâmbetul de pe chip. Niciodată. Și, în curând, vei din nou pe teren bucurându-te alături de colegi

Ultimul lucru, cel mai important. I-ai făcut pe toți mândri, în special pe Mattia, la doar trei ani, mândru de tatăl lui de la început până la sfârșit. Nimeni nu-l poate întrece băiatul nostru. Nu uita. După furtună, iese întotdeauna soarele. Noi o știm prea bine. Fii tare, iubitul meu. Mai puternic ca înainte. Alături de tine. Mereu”, a scris Miriam.