Facem echipă cu Generația de Aur! PlaySport.ro intră în joc pe piața media din România

George Drafta 17.12.2020, 14:28

Ziua cea mare a venit! Așteptarea a luat sfârșit, iar de astăzi toți cei pentru care sportul reprezintă un mod de viață și nu numai se vor regăsi în cel mai nou site de sport dedicat lor: www.playsport.ro.

Informații de ultimă oră, interviuri exclusive și materiale premium le puteți citi începând de astăzi doar pe playsport.ro. Vestea lansării unui nou site care să înglobeze toate sporturile de interes național și internațional a ajuns și la cei care au scris istorie în trecut în acest domeniu la noi în țară.

Reprezentanții Generației de Aur au fost primii care au salutat noul proiect. Gică Hagi, Gică Popescu, Marius Lăcătuș, Ioan Andone, Bogdan Stelea și Florin Raducioiu ne-au urat succes și au transmis mesajele lor de încurajare chiar din primele ore de „emisie”. Lor li s-au alăturat și două dintre numele imense ale presei sportive de la noi. Ovidiu Ioanitoaia, directorul Gazetei Sporturilor și Dumitru Graur, șeful Asociției Presei Sportive au fost de asemenea bucuroși să primească anunțul apariției unui nou produs media. Le mulțumim tuturor celor care au transmis gândurile lor bune și le promitem că nu îi vom dezamăgi de aici încolo!

Urmăriți Playsport.ro și pe