VIDEO. Momente absolut de necrezut, cu liderul ATP în prim plan. Daniil Medvedev a început să urle la antrenorul său, iar acesta a plecat în timpul meciului

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.06.2022, 23:15
VIDEO. Momente absolut de necrezut, cu liderul ATP în prim plan. Daniil Medvedev a început să urle la antrenorul său, iar acesta a plecat în timpul meciului

Daniil Medvedev, numărul 1 ATP, a ieșit din nou în evidență în mod negativ în timpul unui meci de tenis. Tenismenul rus în vârstă de 26 de ani a pierdut a doua finală la rând în circuit și și-a vărsat nervii pe antrenorul său, Gilles Cervara.

Daniil Medvedev a țipat la antrenorul său până când acesta a părăsit arena. VIDEO

După ce a pierdut în ultimul act la S-Hertogenbosch, Daniil Medvedev a fost învins și în finala turneului de la Halle. El nu i-a putut face față polonezului Hubert Hurkacs, numărul 12 în clasamentul mondial. Acesta s-a impus lejer, cu scorul de 6-1, 6-4, după doar 64 de minute de joc și și-a adjudecat astfel primul trofeu din acest an.

Daniil Medvedev nu a putut suporta modul în care a decurs primul set și, în startul manșei secunde, s-a descărcat pe antrenorul său. Rusul a început pur și simplu să zbiere la acesta, care nu a fost dispus să treacă prin așa ceva și a părăsit arena, în uimirea tuturor celor prezenți în tribune.

Ce mesaj a transmis liderul ATP la finalul partidei

Soția lui Daniil Medvedev, Daria, prezentă la acest meci, a fost stânjenită de acest episod și a fost surprinsă de camerele de filmat în momentul în care și-a dat cu palma peste față, dezaprobator. La finalul partidei, liderul mondial a ținut să îi mulțumească acesteia pentru răbdarea și sprijinul pe care i le acordă. Nu a spus niciun cuvânt însă despre antrenorul Gilles Cervara.

Daria, mulțumesc foarte mult pentru această săptămână. Nu e ușor să fii alături de mine pe teren uneori, dar sper că data viitoare va fi mai bine. De asemenea, le mulțumesc mult celor din public, îmi pare rău că n-am făcut meciul mai lung și mai interesant”, a spus Daniil Medvedev potrivit The Sun.

Daniil Medvedev i-a obișnuit deja pe fanii tenisului cu astfel de ieșiri necontrolate

Daniil Medvedev este renumit în tenisul mondial pentru faptul că generează frecvent astfel de momente controversate. De exemplu, la ediția din acest an a turneului de la Australian Open, rusul a avut o astfel de ieșire în timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas, din semifinale. Atunci, el i-a reproșat arbitrului de scaun, în cuvinte dure, faptul că îi îngăduie tatălui adversarului său să vorbească în timpul meciului.

Omule, ești prost?! Tatăl lui vorbește la fiecare punct. Uită-te la mine! Cu tine vorbesc! Tatăl lui vorbește la fiecare punct! Poți să îmi răspunzi la întrebare? De ce tatăl lui vorbește la fiecare punct? Cum poți să fii atât de slab într-o semifinală de Grand Slam? Cum să-ți spun? Ești doar o pisicuță”, i-a spus atunci Medvedev arbitrului.