VIDEO. Oaidă l-a „lucrat” din nou pe Gigi Becali. Autogol antologic după ce a fost criticat deja de patron. „Ce m-a păcălit Iftime. Îl dau gratis”

Gabriel-Alexandru Ioniță 18.09.2022, 23:22
VIDEO. Oaidă l-a „lucrat” din nou pe Gigi Becali. Autogol antologic după ce a fost criticat deja de patron. „Ce m-a păcălit Iftime. Îl dau gratis”

Răzvan Oaidă a fost titularizat din nou de Nicolae Dică, în meciul cu CSU Craiova din deplasare, moment ce a venit ca o confirmare a formei bune arătate de el în ultima perioadă. Asta după ce în startul sezonului, mijlocașul central în vârstă de 24 de ani a fost criticat dur de Gigi Becali, care a spus chiar că dorește să îl dea gratis.

Răzvan Oaidă, autogol antologic pe „Ion Oblemenco”

Acum, sunt șanse destul de mari ca patronul FCSB-ului să revină la acea atitudine față de jucătorul său, după ce acesta și-a înscris un autogol de toată frumusețea în meciul cu CSU Craiova. În minutul 66 al partidei de pe „Ion Oblemenco”, Răzvan Oaidă a fost lovit de o minge centrată de Alexandru Crețu din partea dreaptă, iar mingea s-a dus direct lângă bara din stânga a porții lui Târnovanu, care nu a mai putut face nimic.

Trebuie remarcată la această fază și contribuția pe care a avut-o Jovan Markovic. Tânărul atacant al oltenilor a atacat prima bară, dar nu a putut relua spre poartă. A reușit însă să îl inducă în eroare pe Oaidă, care a văzut foarte târziu mingea și nu a mai putut evita contactul cu ea.

Se pare că declarațiile motivaționale ale lui Mirel Rădoi dinaintea meciului au avut efect asupra lui Markovic. Fotbalistul născut la Belgrad a fost decisiv și la primul gol marcat de CSU Craiova. El a scos un penalty în urma unui duel cu Joonas Tamm, iar Mitrea a transformat fără emoții și a deschis scorul.

Gigi Becali l-a luat deja în colimator pe mijlocașul său

Revenind la Răzvan Oaidă, este de așteptat o reacție din partea lui Gigi Becali după autogolul său. Spre finalul lunii iulie a acestui an, finanțatorul vicecampioanei României a spus că a fost păcălit de Valeriu Iftime cu transferul mijlocașului și că este dispus să renunțe gratis la serviciile sale.

„Ce l-am păcălit eu pe Rotaru, dar ce m-a păcălit și Iftime pe mine… Mi l-a dat pe Oaidă, pe Moruțan, bine că l-am dat pe Moruțan. Pe Oaidă îl dau gratis, a fost fotbalist bun, dar nu știu ce s-a întâmplat cu el”, a spus atunci Gigi Becali la Pro Arena.

Doar că, odată cu revenirea lui Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului, dar și în contextul programului încărcat al echipei roș-albastre din ultimele săptămâni, Oaidă a început să prindă din ce în ce mai multe minute pe teren și să aibă chiar evoluții destul de apreciate. Din păcate pentru el, a venit acest moment de la Craiova, care s-ar putea să îi fie „fatal”.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe