VIDEO. „Copilul” lui Gigi Becali l-a îngropat pe Dică la Craiova. Tamm, început catastrofal de meci, care a culminat cu penalty-ul din care s-a deschis scorul

Gabriel-Alexandru Ioniță 18.09.2022, 22:19
VIDEO. „Copilul” lui Gigi Becali l-a îngropat pe Dică la Craiova. Tamm, început catastrofal de meci, care a culminat cu penalty-ul din care s-a deschis scorul

Joonas Tamm, fundașul central eston pe care Gigi Becali îl laudă de fiecare dată când are ocazia, a avut un start ezitant de meci la Craiova, iar totul a culminat cu penalty-ul comis în minutul 29. Fotbalistul de 30 de ani a fost păcălit de dribbling-urile lui Jovan Markovic, a pierdut prim-planul în fața atacantului lui CSU, după care l-a faultat în careu.

Gigi Becali a fost „trădat” de favoritul său în prima repriză a meciului cu CSU Craiova

Contactul dintre cei doi s-a produs atât la nivelul brațelor, cât și la cel al picioarelor, iar arbitrul Radu Petrescu nu a stat pe gânduri și a dictat lovitură de la 11 metri. Bogdan Mitrea a transformat fără emoții și a deschis scorul în meciul de pe „Ion Oblemenco”, cel mai important al etapei cu numărul 11 din Superligă.

În urma acelei faze, Tamm a primit și cartonașul galben. Astfel, FCSB s-a văzut în situația de a avea 4 jucători avertizați după doar 30 de minute. Dintre care 3 fundași, Tamm, Radunovic și Dawa. Al patrulea jucător de pe această listă a fost Florinel Coman.

Gigi Becali este un mare admirator al lui Joonas Tamm. De altfel, patronul FCSB-ului s-a contrazis în mai multe rânduri cu diferiți oameni de fotbal și jurnaliști, în cadrul unor emisiuni televizate, pe seama acestui subiect.

„Tamm a fost o mare bucurie pentru mine. Presa îl critică pe Dawa, dar eu văd în el un fundaș mare! N-ai cum să treci de el. Am făcut un cuplu de fundași centrali ce n-am mai avut de la Ghionea și Goian!

Dacă eu vreau, el joacă! (n.r. – Dawa) E jucătorul principal al echipei. (…) Echipa joacă, suntem cu un picior în grupe. Sunt supermulțumit, iar echipa joacă extraordinar”, a spus Gigi Becali la Pro Arena după ce FCSB a învins Dunajska Streda în primul meci din turul trei preliminar al Conference League.

Mirel Rădoi a mers pe mâna lui Markovic înaintea meciului și a avut dreptate

Pe de altă parte, trebuie remarcată și abilitatea arătată de Jovan Markovic la faza penalty-ului. El a stat foarte bine pe picioare în duelul cu Tamm și l-a forțat pe acesta să îl faulteze. Înainte de a șuta la poartă. La conferința de presă premergătoare partidei, Mirel Rădoi chiar a spus că tânărul său atacant va avea o prestație solidă.

„Markovic va trebui să facă diferența duminică. Baiaram, Koljic şi Ivan nu pot juca. Să vedem dacă-i recuperăm pe Silva, Rivaldinho şi pe cei care mai au probleme”, a fost declarația făcută de antrenorul lui CSU Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe