VIDEO. Penalty acordat la 4 secunde de la fluierul de start. Unde s-a întâmplat „minunăția”

Ștefănescu Dragoș Brădescu Alexandru 08.09.2021, 19:55
VIDEO. Penalty acordat la 4 secunde de la fluierul de start. Unde s-a întâmplat „minunăția”

Preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 sunt în plină desfășurare. Un meci desfășurat pe tărâm african a uimit întreaga planetă. Arbitrul partidei a acordat penalty la 4 secunde de la fluierul de start.

Penalty acordat la 4 secunde de la fluierul de start

Preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 sunt în plină desfășurare și pe continentul african. Partida Tanzania – Madagascar a avut parte de un eveniment uluitor încă de la început. Cele două echipe fac parte din Grupa J a preliminariilor africane pentru Campionatul Mondial din 2022.

Meciul s-a jucat pe stadionul ”Benjamin Mkapa” din Dar es Salaam. Arbitrul ugandez Mashood Ssali a acordat penalty aproape imediat după fluierul de start al partidei, mai exact după 4 secunde. Mingea trimisă în adâncime spre poarta Madagascarului a fost urmărită de tanzanianul Simon Mvusa. Ajuns în careul advers a fost faultat de portarul Melvin Adrien. Penalty-ul a fost transformat de căpitanul Tanzaniei, Erasto Nyoni. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru gazde. În urma acestei victorii, Tanzania a preluat şefia grupei J.

Cel mai rapid penalty din istorie

Conform celor de la Agerpres, până acum cel mai rapid penalty fusese acordat naţionalei din Muntenegru într-un meci amical cu Ghana. Partida a avut loc în 2014, la Podgorica. După zece secunde de la startul partidei, arbitrul a acordat penalty pentru muntenegreni. Aceștia au transformat lovitura de pedeapsă și au câștigat meciul cu 1-0. Totuși nu există date oficiale privind cea mai rapidă lovitură de pedeapsă din istorie.

Fotbalist român dorit de campioana Tanzaniei

Conform site-ului kickoff.com, din Africa de Sud, o echipă din Tanzania l-ar dori pe fostul dinamovist Daniel Popa. Simba SC este echipa care îl dorește pe fostul atacant din ”Ștefan cel Mare”. Simba SC este campioana ultimelor patru ediții ale campionatului Tanzaniei.

Președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, a infirmat însă aceste zvonuri. Oficialul târgoviștenilor a dclarat că nu știe nimic despre o eventuală plecare a lui Daniel Popa.

Vă spun că eu nu știu nimic, mi-ar fi spus, m-ar fi întrebat. Dacă vine o ofertă bună, ce să facem, să-l ținem cu forța? Este fals că s-au înțeles cluburile”, a spus Marcel Ghergu pentru Digi Sport.

Pentru Daniel Popa aceasta ar fi prima experiență în străinătate. Atacantul a mai jucat pentru Atletic Fieni, FCM Târgoviște, Chindia, Dinamo și FC Botoșani. În prezent, cota de piață a lui Daniel Popa este de  550.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Lotul celor de la Simba SC este cotat la 1,73 de milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe