VIDEO. PlayMaker, ediție explozivă! Invitat special Ionel Dănciulescu! Euro 2020, cazul Eriksen, dar și situația de la Dinamo au fost principalele subiecte de discuție

Olteanu Ștefan / 14.06.2021, 17:58

PlayMaker revine cu o ediție explozivă, luni, de la ora 18:00! Ionel Dănciulescu va fi invitatul special din ediția cu numărul VII a emisiunii transmise în exclusivitate de PlaySport.ro. Fostul mare atacant din Ștefan cel Mare va comenta, împreună cu moderatorii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, începutul Euro 2020, cazul lui Christian Eriksen, dar și situația de la Dinamo și ultimele noutăți din Liga I.

VIDEO. PlayMaker revine cu o ediție explozivă, de la 18:00! Invitat special Ionel Dănciulescu! Euro 2020, cazul Eriksen, dar și situația de la Dinamo vor fi principalele subiecte de discuție

PlayMaker revine cu o ediție explozivă, de la 18:00! Ionel Dănciulescu va fi invitatul acestei ediții a emisiunii PlayMaker. Fostul mare atacant din Ștefan cel Mare va comenta, împreună cu moderatorii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, debutul Campionatului European care a început în urmă cu urmă cu 3 zile. De asemenea, unul dintre subiectele abordate va fi cel al lui Christian Eriksen, care a făcut un stop cardiac pe teren, în minutul 42 al partidei Danemarca – Finalnda 0-1.
Ionel Dănciulescu, fost președinte la Dinamo, va oferi și noi detalii despre situația clubului din Ștefan cel Mare. PlaySport a anunțat deja în exclusivitate că vor avea loc schimbări în conducerea lui Dinamo.
Și, nu în ultimul rând, Dănciulescu va comenta și ultimele noutăți sosite din Liga I.

Emisiunea PlayMaker, prezentă de Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, poate fi urmărită pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/playsport.ro; dar și pe Youtube: pe canalul PlaySport!

Ionel Dănciulescu, invitatul special din ediția a VII-a a emisiunii PlayMaker
Ionel Dănciulescu, invitatul special din ediția a VII-a a emisiunii PlayMaker

Ionel Dănciulescu, peste 100 de goluri marcate în tricoul lui Dinamo

Născut pe 6 decembrie 1976, la Slatina, Ionel Dănciulescu și-a început cariera de fotbalist la FC Caracal. Din 1995, el a făcut pasul pentru prima oară la Dinamo, unde a evoluat timp de două sezoane. Ulterior, în 1997 el a plecat pentru o scurtă perioadă de timp în Turcia, la Altay SK. Doar câteva luni a durat aventura din Turcia, după care a revenit în România și a semnat cu Steaua București, marea rivală a lui Dinamo, unde a evoluat din ianuarie 1998.
În 2002, „Danciu-gol” a revenit la echipa sa de suflet, Dinamo București. Alături de formația din Ștefan cel Mare, Dănciulescu a cunoscut cele mai mari performanțe ale carierei. Trei titluri de campion, trei Cupe și două Supercupe ale României a cucerit Dănciulescu împreună cu Dinamo, echipă pentru care a marcat 117 goluri în 291 de apariții.
În afara granițelor României, Ionel Dănciulescu a mai evoluat pentru Shandong Taishan (China) și Hercules CF (Spania).
După retragerea din fotbal, Ionel Dănciulescu a ocupat mai multe funcții în conducerea clubului Dinamo.