VIDEO | Puștiul-minune descoperit de Gică Hagi, gol fabulos pentru Viitorul Constanța în Liga Elitelor

Moldoveanu Camelia 08.04.2021, 09:31
VIDEO | Puștiul-minune descoperit de Gică Hagi, gol fabulos pentru Viitorul Constanța în Liga Elitelor

Gică Hagi ne demonstrează iar că are „mână bună”.  Puștiul-minune, de doar 16 ani, a înscris de la mijlocul terenului. „Regele” a pariat pe mijlocașul ofensiv de la Viitorul.

Gică Hagi: „Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu”

Ianis Malama, puștiul-minune descoperit de Hagi
Ianis Malama, puștiul-minune descoperit de Hagi

Ianis Malama (16 ani) este mijlocaș ofensiv la Viitorul U17. În meciul împotriva celor de la Voluntari U17, puștiul-minune a făcut senzație, reușind un gol de la mijlocul terenului. Meciul din Liga Elitelor s-a terminat 4 – 1 pentru echipa din Constanța.

Reușita sa amintește de execuțiile de odinioară ale lui Gică Hagi”, a fost postarea celor de la Viitorul pe Facebook

Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci. O să o aibă adversarii grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Îl cheamă Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar!”, declara „Regele” în 2019

Andrei Ciobanu: „La Academie se muncește mult și de aceea cred că am arătat bine”

Andrei Ciobanu a jucat în toate cele trei meciuri și s-a remarcat de fiecare dată. Cel mai bine a jucat împotriva Țărilor de Jos, meci în care a marcat din lovitură liberă. Golul jucătorului de la Viitorul a fost cea mai frumoasă fază din grupele Euro.

Am avut parte de un Campionat European foarte frumos, cu meciuri foarte puternice. Eu spun că am făcut o figură frumoasă, aşa cum ne gândeam şi la începutul turneului. Am mers cu gânduri pozitive şi cred că aceasta s-a văzut pe teren. Însă faptul că nu am mers mai departe în competiție este o dezamăgire, deoarece am făcut cinci puncte într-o grupă foarte puternică, în care nu am pierdut. Am muncit foarte mult. Când te uiţi în celelalte serii, vezi că unii s-au calificat cu trei puncte.”

Jucătorul format la Academia Hagi și lansat de FC Viitorul, este de părere că perioada s-a de formare l-a definit ca jucător de fotbal.

Toată lumea ştie cât e munceşte la Academie, cât profesionalism este şi de aceea cred că am arătat bine şi la acest turneu final. Eu am mai marcat din lovitură liberă, sper ca până la finalul sezonului să mai înscriu pentru Viitorul, să-mi ajut echipa cât mai mult şi să fac aceeaşi figură frumoasă”

Andrei Ciobanu mizează pe Portugalia sau Franţa la Euro:

Eu merg pe una dintre ele. Am urmărit aceste două echipe, sunt foarte puternice şi cred că pot câştiga Campionatul European”

Urmăriți Playsport.ro și pe