VIDEO. Rasism la duelul Mallorca – Real Madrid din Spania! Camerele au surprins totul: e incredibil cum a fost jignit Vinicius

Olteanu Ștefan / 15.03.2022, 15:58
VIDEO. Rasism la duelul Mallorca – Real Madrid din Spania! Camerele au surprins totul: e incredibil cum a fost jignit Vinicius

Un nou scandal de rasism lovește fotbalul din Spania, după ce la duelul Mallorca – Real Madrid din runda precedentă camerele de filmat au surprins un moment explicit în care Vinicius este jignit. Vedeta de 21 de ani din atacul lui Real a marcat un gol în confruntarea cu Mallorca din runda cu numărul 28, câștigată de madrileni cu 3-0.

„Du-te să culegi banane”. Rasism la duelul Mallorca – Real Madrid din Spania

O televiziune care a transmis duelul Mallorca – Real Madrid din Spania a înregistrat un episod scandalos de rasism care a avut loc în timpul partidei.
În prima repriză, la scorul de 0-0, Junior Vinicius a fost atacat brutal de Pablo Maffeo, fundașul dreapta al echipei gazdă. În urma faultului, brazilianul lui Real Madrid a protestat vehement și a cerut acordarea cartonașului roșu. Nemulțumit de faptul că arbitrul nu a acordat nici măcar un cartonaș galben, Vinicius a explodat și a intrat într-un conflict cu mai mulți jucători de la Mallorca. În urma altercației, Angel și Vinicius au primit câte un cartonaș galben pentru comportament nesportiv.
Însă, la doar câteva secunde după, Vinicius a fost supus unui tratament oribil din partea fanilor. Mai mulți suporteri au început să imite sunetele și gesturile pe care le fac maimuțele.

Însă asta nu e tot. Camerele postului de televiziune GOL, care a transmis disputa dintre Mallorca și Real, au surprins un moment și mai scandalos, care a avut loc în minutul 20 al partidei. Potrivit El Nacional, chiar înainte ca Toni Kroos să execute o lovitură liberă din lateral, pe cameră s-au putut auzi în mod explicit vocile mai multor suporteri care îl jigneau pe Vinicius:

Du-te să culegi banane, Vinicius”, s-a putut auzi pe înregistrarea respectivă, conform sursei citate.

Interesant este faptul că arbitrul nu a trecut în raportul de joc nimic care să facă trimitere la gesturile suporterilor, anunță publicația AS.com.
Totuși, odată cu apariția respectivei înregistrări, este de așteptat ca Liga să intervină și să impună sancțiuni aspre.

Vinicius s-a răzbunat! A deschis scorul și a dansat în fața suporterilor lui Mallorca

După o primă repriză în care au lipsit golurile, Real Madrid a reușit să deblocheze tabela de marcaj în minutul 55. Marcatorul golului a fost chiar Vinicius, care a primit o pasă din partea lui Benzema și a înscris cu un șut din careu.
În momentul celebrării reușitei, Vinicius s-a dus în fața suporterilor care l-au jignit și a început să danseze. Însă, în acel moment a intervenit și antrenorul Carlo Ancelotti, care i-a transmis jucătorului său să se oprească, pentru a nu risca să degenereze conflictul.

Finalul partidei le-a aparținut în totalitate madrilenilor, care au mai punctat de două ori prin Karim Benzema. Real s-a impus cu 3-0 în deplasare la Mallorca și își conservă statutul de lider în La Liga, cu 66 de puncte. La 10 puncte în spatele lui Real este Sevilla, în timp ce podiumul e completat de FC Barcelona, cu 51 de puncte.

Anunț șoc al presei din Spania. Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid! Ce salariu ar urma să încaseze.