VIDEO. Reacția incredibilă a antrenorului lui Southampton! S-a pus în genunchi și a izbucnit în plâns, la picioarele lui Klopp!

Radu Bordei 05.01.2021, 13:44
VIDEO. Reacția incredibilă a antrenorului lui Southampton! S-a pus în genunchi și a izbucnit în plâns, la picioarele lui Klopp!

Reacția incredibilă a antrenorului lui Southampton a surprins pe toată lumea! Momentul emoționant a avut loc la finalul partidei câștigate cu Liverpool. Chiar și managerul adversarilor, Jurgen Klopp, a fost surprins de ce a văzut.

Reacția incredibilă a antrenorului lui Southampton i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Antrenorul lui Southampton a trăit la intensitate mare meciul cu Liverpool. Gazdele au condus chiar din minutul 2, după reușita lui Danny Ings. Southampton a dominat apoi meciul cu campioana Angliei. Trupa lui Klopp și-a creat ocazii puține și, la final, a cedat pentru a doua oară în acest sezon.

În acel moment, neamțul de pe banca gazdelor a căzut în genunchi și a plâns de bucurie. A fost o descărcare nervoasă după primul succes al lui Hasenhuttl în fața lui Klopp și a lui Liverpool.

Am respectat la perfecție planul. Ne-am apărat formidabil, am avut și noroc. Nu am crezut până la final. Nimeni nu se aștepta să câștigăm”, a declarat antrenorul, la final.

Hasenhuttl este un antrenor la modă în Anglia

De când a sosit în Anglia, în 2018, fostul antrenor de la Leipzig a impresionat. Echipa sa, deși nu are vedete în lot, arată o organizare tactică foarte bună. În plus joacă frumos, ofensiv, de aceea a fost comparat cu Klopp. Southampton este acum la doar 4 puncte în urma liderului și antrenorul german a atras multe priviri. Presa este sigură că următorul angajament va fi la una din forțele campionatului. Echipe ca Manchester United sau Chelsea sunt posibile viitoare destinații pentru Hassenhuttl

Klopp este furios

În schimb Jurgen Klopp nu este fericit în startul anului. Campioana pare să nu își mai găsească ritmul. Pentru prima dată din 2018, echipa lui Klopp nu poate câștiga 3 meciuri la rând în Premier League. Liverpool a pierdut deja de două ori, iar lupta la titlu este mai încinsă ca oricând.

Jurgen Klopp este îngrijorat

Jurgen Klopp simte pericolul și le atrage atenția jucătorilor săi. Germanul crede că Liverpool a făcut prea multe cadouri adversarilor și acest lucru i-au costat punctele. Antrenorul german vrea ca echipa să își regăsească cinismul în fața porții.

Lucrurile sunt destul de tensionate la Liverpool. Rezultatele nu mai sunt chiar așa de convingătoare, iar în plus a apărut și interviul lui Salah. Egipteanul a recunoscut, chiar înainte de Crăciun, că i-ar plăcea să joace la Real Madrid sau Barcelona.

Klopp speră ca această criză să fie depășită repede și Liverpool să revină la forma care a transformat-o în campioană.

Urmăriți Playsport.ro și pe