VIDEO | Replica lui Andrei Prepeliță, după ce fanii i-au cerut demisia: „Era mai liniște când eram pe ultimul loc!”

Robert Zanfir 06.02.2022, 18:59
VIDEO | Replica lui Andrei Prepeliță, după ce fanii i-au cerut demisia: „Era mai liniște când eram pe ultimul loc!”

FC Argeș a câștigat cu Academica Clinceni, 1-0, cu un gol marcat din offside de Kehinde Fatai. Andrei Prepeliță ignoră mesajul fanilor, care i-au cerut demisia, chiar dacă echipa este în luptă pentru play-off.

Kehinde Fatai a marcat din offside și le-a adus încă trei puncte celor de la FC Argeș, după victoria cu Academica Clinceni. Piteștenii sunt pe locul 8, la egalitate cu Rapid, și se bat cu șanse mari pentru calificarea în play-off.

Replica lui Andrei Prepeliță, după ce fanii i-au cerut demisia: „Era mai liniște când eram pe ultimul loc!”

Cu toate acestea, fanii argeșeni îi reproșează antrenorului jocul slab al echipei. I-au cerut și demisia. Prepeliță spune că nu vrea să audă și că doar primarul va decide soarta sa.

„Cred că totul a fost mental, am fost tensionați, a fost o săptămână mai aparte, dar chiar nu înțeleg unele decizii ale jucătorilor. Bine că am câștigat.

S-a mai strigat demisia și anul trecut, cred că eu sunt realist în ceea ce am făcut la Pitești, avem 34 de puncte, suntem aproape de play-off. Sincer, era mai multă liniște când aveam 9 puncte și eram pe ultimul loc. Atunci nu i-am văzut așa de vocali pe suporteri.

Dar eu am declarat, demisia nu o să mi-o dau, că e un act care nu mă caracterizează pe mine. Dacă mă demite conducerea, asta e alta problemă.

Prepeliță: Primarul decide!

Nu cred că nu va mai finanța echipa. Domnul primar e și el supărat pe joc. Nu comentez declarațiile dânsului, eu caut să-mi fac treaba cât mai bine.

Și suporterii au dreptate, jocul nu e unul pe placul lor, dar am văzut și alte meciuri etapa asta și cred eu că echipele deocamdată nu sunt într-o formă bună, dar nici nu aveau cum să fie după această perioadă.

Până când jocul va fi mai bun, importante sunt și punctele. Altfel nu mai poți să speri la obiectiv”, a spus Andrei Prepeliță.

Următorul meci al lui FC Argeș este cu Chindia, în deplasare, pe 9 februarie.

Urmăriți Playsport.ro și pe