VIDEO. Scandal monstru la arabi, cu Lucescu Jr. în rolul principal: ”M****i m****i!!”

Catinca Giosanu 16.01.2021, 09:05
VIDEO. Scandal monstru la arabi, cu Lucescu Jr. în rolul principal: ”M****i m****i!!”

A fost scandal în lumea fotbalului internațional. Răzvan Lucescu și-a ieșit din minți la finalul derby-ului cu Al Ahli din Arabia Saudită.

Scandal monstru la arabi, cu Lucescu Jr. în rolul principal

După terminarea derby-ului cu Al Ahli, scor 0-0, Răzvan Lucescu s-a dus la Majed Al Shamrani, care a arbitrat meciul, și i-a reproșat modul în care a gestionat situația.

Respect, respect! Fii sincer acum! ai arbitrat într-o singură direcție! La noi nu e niciodată penalty, numai la ei este! Vrei să încete acum?”, a strigat antrenorul lui Al Hilal către arbitru.

Însă asta nu a fost tot! După ce s-a întors cu spatele, Răzvan Lucescu a scăpat și o înjurătură în limba română.

„M****i m****i!”, a mai spus Lucescu.

Cum a evoluat Al Hilal în campionatul din Arabia Saudită

Formațiunea antrenată de Răzvan Luceascu este lider în campionatul din Arabia Saudită. Până acum, Al Hilal a ascumulat 26 de puncte în 13 etape, la un punct distanță de ocupanta locului doi, Al Shabab, și la 3 de adversara de vineri, Al Ahli.

Răzvan Lucescu s-a săturat de critici: ”Oamenii sunt ignoranți, nu se informează!”

Pe Răzvan Lucescu nu îl mai interesează ce părere au oamenii despre el. Cel puțin așa reiese din ultimele sale declarații.

”Lumea de aici privește cu ignoranță campionatul Arabiei Saudite, pentru că sunt oameni ignoranți, nu îi interesează, nu se documentează. Cine își dă cu părerea ar trebui cel puțin să se informeze… Campionatul Arabiei Saudite este un campionat foarte greu! E foarte greu! Sunt șapte jucători străini în fiecare lot! Asta înseamnă că au fost aduși jucători cu bani buni. Au o anumită calitate. Sunt jucătorii localnici, au calități și fizice și tehnice. Le place fotbalul. Sunt oameni care se antrenează. Când văd că munca de la club este serioasă, ei se implică foarte tare. Ei au altă problemă, sub presiune se blochează.”, a explicat tehnicianul român, conform GSP.

Urmăriți Playsport.ro și pe