VIDEO Scene incredibile petrecute pe terenul de fotbal. Femeie arbitru, bătută cu bestialitate

Catinca Giosanu 01.08.2022, 15:57
VIDEO Scene incredibile petrecute pe terenul de fotbal. Femeie arbitru, bătută cu bestialitate

Partida dintre Garmense și Deportivo Independecia din liga a treia argentiniană a stârnit un scandal uriaş. Un fotbalist a sărit să o bată pe femeia care l-a arbitrat și a îndrăznit să-i dea cartonașul roșu. Întreaga scenă a avut loc chiar pe terenul de fotbal.

Scene incredibile la un meci din liga a treia din Argentina

Dalma Magali Cortadi a încasat o bătaie soră cu moartea în timpul meciului dintre Garmense și Deportivo Independecia. Scandalul a pornit imediat după ce femeia arbitru i-a arătat cartonașul roșu unui jucător de la Garmense.

Cristian Tirone a fost eliminat pentru că a insulat-o pe femeia în vârstă de 30 de ani. El nu și-a putut stăpâni furia și a răbufnit chiar în timpul jocului.

Tirone nu a lovit-o imediat pe femeia arbitru. El a reacționat în timp ce aceasta purta o discuție cu un alt fotbalist căruia îi arătase cartonașul galben. De fapt, a luat-o prin surprindere pe tânăra care a arbitrat meciul cu Deportivo Independecia.

Un arbitru femeie a fost bătut cu bestialitate

Cristian Tirone a fugit spre Dalma Magali Cortadi și a lovit-o atât de tare, încât femeia a căzut pe gazon. Chiar dacă a pus-o la pământ pe Dalma, fotbalistul legitimat la Garmense nu avea de gând să înceteze atacturile. El a fost oprit de ceilalți jucători. În cele din urmă, sportivul a fost scos din stadion de forțele de ordine.

Reacția Dalmei: ”Trebuie eliminat definitiv, un om normal n-ar face așa ceva”

Jurnaliștii de la Sportbible notează că agenții care au intrat pe teren pentru a pune capăt conflictului izbucnit după ce Cristian Tirone a fost eliminat l-au dus pe fotbalist direct la secția de poliție.

Dalma Magali Cortadi s-a ales cu câteva răni în urma scanlului și bătăii în care femeia arbitru a fost implicată. Aceeași sursă transmite că oficialul a cerut suspendare pe viață pentru agresor.

Trebuie eliminat definitiv. Nu ar trebui să fie în niciun club. E o persoană violentă, sigur așa e și-n viața reală. M-am uitat la imagini, un om normal n-ar face așa ceva.”, a subliniat Dalma Magali Cortadi, conform sursei menționate mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe