Video. Show cu manele și Adrian Mutu, ex-selecționerul României U21. Imagini uluitoare cu „Briliantul” și unul dintre amicii săi

Moldoveanu Camelia / 01.05.2021, 20:29
Video. Show cu manele și Adrian Mutu, ex-selecționerul României U21. Imagini uluitoare cu „Briliantul” și unul dintre amicii săi

Adrian Mutu este „numărul unu” și asta nu o spune doar el, ci și un celebru manelist. Ex-selecționerul U21 s-a postat la un mare show de manele. Imagini uluitoare cu „Briliantul” și unul dintre amicii săi în Vinerea Mare.

Adrian Mutu, dedicații de la Luis Gabriel în Vinerea Mare

Mutu încă nu și-a prelungit contractul la naționala României, însă nu pare prea supărat din cauza asta. Probabil a avut nevoie de relaxare înainte să-i dea un răspuns lui Burleanu, așa că s-a destins cu manele. Luis Gabriel i-a făcut dedicații „Brielianului”.

Adrian Mutu a postat pe contul săi de Facebook cum se distrează în Vinerea Mare. Se pare că faimosul manelist care cântă piesa „Toate diamantele” se află printre favoriții selecționerului. Manelistul interpretează o piesă în spaniolă a lui Mayel Jimenze – „El Regalo”. Adrian Mutu pare să se regăsească în versurile acestei piese.

Te duci să le spui oamenilor,
Că mă iubești cu adevărat
Și mor de bucurie acolo să știu că este adevărat,
Am să-ți cumpăr un cadou ca să-l poți lua
Și lasă oamenii să o vadă
Că știu și eu să iubesc
Îți voi cumpăra un colier cu diamante
Pentru ca oamenii să vadă că și eu știu să te iubesc

Aaaiaiaaaa, aaiaiaaaa, aaiaiaaaa,
Că în fiecare zi te iubesc mai mult
Aaaiaiaaaa, aaiaiaaaa, aaiaiaaaa,
Că în fiecare zi te iubesc mai mult.

„Vreau să antrenez o echipă de club! Vreau un proiect care să mă stimuleze”

La mijlocul lunii aprilie, PlaySport a anunțat în exclusivitate că Mutu nu mai are contract cu Federația și poate pleca oricând de la naționala U21 a României. Înțelegerea dintre Mutu și FRF a expirat imediat după încheierea fazei grupelor de la Europeanul U21. Deși este dorit în continuare pe banca selecționatei de tineret, Adrian Mutu nu a luat încă o decizie. El este ademenit cu mai multe oferte și spune că ar fi tentat să preia o echipă de club.

Scopul meu este acela de a câștiga trofee, am dorința de a antrena o echipă de club. Nu neg acest lucru și de aceea mi-am luat o pauză, ca să mă gândesc. Trec printr-un moment bun al carierei mele, sper să am oferte, să mă gândesc la ele pentru că vreau să iau o decizie bună.
Sper să găsesc un proiect care să mă stimuleze, dar și oameni care să mă susțină. Eu sunt dornic nu neapărat de trofee, pentru că sunt antrenori foarte buni care câștigă trofee și sunt antrenori excepționali care schimbă imaginea cluburilor și creează echipe și jucători”, a spus Adrian Mutu, în emisiunea „Marius Tucă Show”.