VIDEO. Show total făcut de Radu Banciu după victoriile lui David Popovici: „Imaginile de la TVR au fost trucate, din alte bazine. Aici vedeți imaginile reale”

Moldoveanu Camelia 27.06.2022, 11:47
VIDEO. Show total făcut de Radu Banciu după victoriile lui David Popovici: „Imaginile de la TVR au fost trucate, din alte bazine. Aici vedeți imaginile reale”

Radu Banciu nu s-a putut abține și a comentat într-un mod atipic victoriile lui David Popovici. Ziaristul promite imaginile reale, nu cele trucate cu dublul campion mondial la natație.

David Popovici, invitat la Dan Diaconescu

David Popovici este fără îndoială cel mai rostit nume din România în ultima săptămână. Tânărul de numai 17 ani a uimit întreaga lume și a cucerit două medalii de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta, în probele de 100, respectiv 200 de metri liber.

Astfel că un fan al emisiunii prezentate de Radu Banciu și-a dorit să-l vadă pe tânărul sportiv invitat la Dan Diaconescu în emisiune. Dat fiind faptul că acest lucru nu este cu putință în urma pedepsei primite de fondatorul OTV, Radu Banciu a intrat în rolul lui Dan Diaconescu și a oferit un show total:

Cum ar fi comentat Dan Diaconescu victoria lui Popovici? (n.r. l-a întrebat un fan)

Am și uitat. Trebuie să ne ducem să-i dăm legătura domnului Dan Diaconescu.

(n.r. Radu Banciu îl imită pe Dan Diaconescu) În sfârșit, în această seară, chiar dacă imaginile din transmisiunea directă ne-au fost furate de cei de la televiziunea publică, noi, televiziunea poporului, vom transmite după miezul nopții, căci așa ne lasă CNA-ul, înainte ne dă amendă și ne închide televiziunea până mâine.

Deci, abia după miezul nopții, pentru cei care vor rămâne alături de noi, le vom aduce niște chifle și niște salată și un pui de casă făcut la mine, la Caracal, pentru cei care vor sta să vadă adevăratele imagini ale victoriei lui David Popovici de la Budapeste. Marile imagini, nu cele pe care le-ați văzut la TVR, care au fost alte imagini, din alte bazine, imagini trucate, imagini din alte competiții.”, a spus Radu Banciu în emisiunea Fotbal All Inclusive de la Prima Sport.

Ploaie de ironii din partea lui Radu Banciu

Bineînțeles că Radu Banciu nu s-a oprit aici și l-a introdus în povestea sa și pe Corneliu Vadim Tudor:

„La un moment dat ne spunea un coleg redactor: apărea Tamara Buciuceanu în cadru, nu David Popovici. Așa că, numai la noi o să puteți vedea, undeva după miezul nopții, după ce va veni și domnul senator Corneliu Vadim Tudor, realitatea victoriilor lui David Popovici.

Bineînțeles, băiatul va intra în direct , la ora 24, cu postul nostru de televiziune și să le mulțumească milioane lor de români care îl urmăresc în direct și la această oră. Noi o să dam și mâine micul dejun  a lui David Popovici, de la Budapesta, de la hotelul unde locuiește. Îl vom arăta și cum se plimbă cu trotineta electrică pe stradă, să vedem dacă respectă regulile de acolo, nu ca Televiziunea Română care n-a dat nimic.

(n.r. ieșindu-și din rol) Deci cam așa l-ar fi prezentat.”, a mai spus Radu Banciu în emisiunea sa.

Urmăriți Playsport.ro și pe