VIDEO. Sinucidere ciudată a unui fotbalist de 31 de ani. Și-a luat viața în fața copiilor și a nevestei

Moldoveanu Camelia / 18.05.2022, 09:35
VIDEO. Sinucidere ciudată a unui fotbalist de 31 de ani. Și-a luat viața în fața copiilor și a nevestei

Mourad Lamrabatte, fostul fotbalist al celor de la Vitesse Arnhem (Olanda), a murit sub ochii familiei sale. Soția fotbalistului a filmat momentul în care s-a produs tragicul eveniment.

Un fotbalist a murit în timp ce era filmat de soție

Imagini terifiante au fost filmate în Mallorca (Spania), chiar de către soția lui Mourad Lamrabatte. Fostul fotbalist era pasionat de săriturile în apă de pe stânci. Acesta s-a urcat la aproximativ 30 de metri înălțime.

Soția și cei doi copii ai sportivului se aflau într-o barcă, în apropierea locului unde Mourad Lamrabatte a escaladat stânca. În timp ce era filmat de partenera de viață, fostul fotbalist nu și-a calculat foarte bine săritura în apă și s-a lovit puternic de o stâncă. Din nefericire acesta a murit pe loc sub privirile familiei.

”Vitesse a primit trista veste a morții lui Mourad Lamrabatte. Fostul atacant al echipei a doua a clubului nostru abia împlinise 31 de ani. Le dorim familiei și prietenilor multă putere”, a anunțat gruparea olandeză.

Destanee Aiava a șocat cu mărturisirea ei: „Am vrut să mă arunc de pe pod”

La începutul lunii ianuarie, Simona Halep a învins-o pe Destanee Aiava, la Melbourne, cu scorul de 6-4,6-2. Australianca părea că este motivată să atingă cele mai înalte culmi ale cariere, dar în realitate era măcinată de gândul sinuciderii.

Destanee Aiava a dezvăluit că a vrut să se arunce de pe pod chiar în noapte de Paște. Salvarea ei a venit în momentul în care trei oameni au observat-o și au tras-o de pe margine. Astăzi, aceasta le mulțumește tuturor celor care o iubesc:

În seara de Paște (17 aprilie) am vrut să mă arunc de pe pod pe autostradă. 3 oameni au trecut pe lângă mine, m-au tras de pe marginea lui și m-au dus acasă.
Nu voiam să mai apuc ziua în care am împlinit 22 de ani, dar știu că familia și toți prietenii mei sunt fericiți că trăiesc în această zi specială.

Uneori, oamenii de care dai în viață te fac să simți că nu meriți să fii iubit, dar la finalul zilei am învățat următoarele: ‘Domnul este credincios și nu va îngădui să te ispitească peste puterile tale, ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieși din ea, pentru a-i putea face față.

Mulțumesc pentru toată dragostea și urările de bine trimise astăzi. Cu dragoste, D”, a fost mesajul transmis de Destanee Aiava.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Destanee Gabriella Aiava (@desaiava)