VIDEO. Situație antologică în timpul emisiunii Playsport Live. Adrian Porumboiu a răspuns la telefon în timp ce era în direct

Robert Zanfir 28.10.2022, 20:05
VIDEO. Situație antologică în timpul emisiunii Playsport Live. Adrian Porumboiu a răspuns la telefon în timp ce era în direct

Adrian Porumboiu (72 de ani) a fost eroul unei faze memorabile în studioul Playsport Live. Telefonul omului de afaceri a sunat chiar în momentul în care lăuda unul dintre patronii din Liga 1.

Adrian Porumboiu s-a retras de mult din fotbalul românesc. A acuzat în multe rânduri „jocurile de putere” din campionat. Dezamăgit de sprijinul pe care și acum susține că l-ar fi avut CFR Cluj, fostul mare arbitru a renunțat la FC Vaslui, cu care a fost la un pas de un titlu nesperat.

Adrian Porumboiu, eroul unei moment antologic în studioul Playsport Live

Adrian Porumboiu rămâne unul dintre bunii cunoscători ai fotbalului românesc. Nu doar prin experiența avută ca fost mare arbitru internațional. Actualul om de afaceri a condus pentru o bună perioadă pe FC Vaslui, pe care a adus-o din Liga 3 până la un pas de titlu. Pe care l-a ratat din cauza jocurilor de culise și a arbitrilor, după cum spune.

Prezent în studioul Playsport Live, Porumboiu a fost întrerupt de un apel telefonic chiar în momentele în care spunea că nu ar mai repeta greșeala pe care a făcut-o.

„Domnul Șucu? (râde – n.r.) O secundă, te sun eu imediat. Sunt în direct la o emisiune!”, a reacționat Adrian Porumboiu, la Playsport Live.

„Ia, uitați, ce emisiunea liberă suntem! Vorbiți, domnule Porumboiu, nu e niciun fel de problemă, noi putem să mai stăm. Niciun fel de problemă”, a venit și replica lui Cătălin Mureșanu, gazda emisiunii.

Adrian Porumboiu: „Cât de prost am fost să bag bani în fotbalul românesc!”

„Dacă vorbea cu mine Șucu înainte de a se duce acolo (la Rapid – n.r.), nu se mai ducea. Sigur. Am auzit de el, cred că și el a auzit de mine. Nu are sens să facem scenarii de film. Victor Angelescu e un băiat excelent, am o relație excelentă. A fost și destept, s-au unit doi oameni care au și bani, au și minte.

Un antrenor foarte bun, Adi Mutu, doi proprietari foarte buni, Angelescu și Șucu, și între ei Daniel Niculae. Oameni foarte serioși.

Sunt hotărât, nu, nu. Cât am fost de hotărât de prost să bag bani în fotbal, atât de hotărât de deștept sunt acum să nu mai investesc”, a mai spus Adrian Porumboiu la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe