VIDEO. Sorana Cîrstea a văzut bătaia în direct. Unde a fost surprinsă iubita lui Ion Ion Țiriac

Giosanu Catinca 14.11.2022, 13:52
VIDEO. Sorana Cîrstea a văzut bătaia în direct. Unde a fost surprinsă iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea, în vârstă de 32 de ani, ocupă locul 38 în clasamentul WTA și este una dintre cele mai importante jucătoare de tenis din România. Sportiva născută la Târgoviște se află în Dubai, unde se antrenează în cluburi exclusiviste de tenis.

Sorana Cîrstea surprinde din nou

Jucătoarea română de tenis este mare fan box. Iubita lui Ion Ion Țiriac a luat o pauză de la antrenamente și astfel a găsit timp să meargă la o gală de box profesionist.

Nora miliardarului Ion Țiriac a asistat la unul dintre cele mai bune meciuri de box din lume.

Cum își ocupă timpul liber sportiva

Sorana Cîrstea a stat în primele rânduri la meciul dintre Floyd Mayweather și cunoscutul star britanic de pe YouTube, Deji. Duelul s-a încheiat cu victoria americanului, care a reușit să își pună în colț adeversarul în runda a șasea.

Gala a avut loc pe 13 noiembrie 2022 la Coca-Cola Arena. Deji a impresionat cu mișcările sale, dar nu i-a putut face față lui Floyd Mayweather.

Fostul mare campion, care a câștigat titluri în șase categorii de greutate de-a lungul carierei, a dovedit că este mult mai puternic decât cunoscutul vlogger. Însă nici el nu a scăpat nevătămat. Rivalul său i-a învinețit un ochi în timpul luptei desfășurate în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Cu cine se antrenează ”Sori” la Dubai

Partenera lui Ion Ion Țiriac se antrenează mai nou cu un fost câștigător la Melbourne. Este vorba despre suedezul Thomas Johansson (47 de ani), un fost tenismen de top, care a câștigat Australian Open în 2002.

Pe rețelele de socializare circulă imagini cu cei doi surprinse la unul dintre antrenamentele sportivei.

Într-una dintre fotografiile publicate pe contul de Instagram al tehnicianului nordic se vede cum cei doi aleargă îmbrăcați într-o ținută lejeră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Thomas Johansson (@tompatennis)