Video. Șumudică s-a dat în spectacol după victoria de la debut. Ce surpriză le-a pregătit turcilor

Moldoveanu Camelia / 17.10.2021, 08:30
Video. Șumudică s-a dat în spectacol după victoria de la debut. Ce surpriză le-a pregătit turcilor

Marius Șumudică a făcut spectacol în stilul caracteristic după un debut perfect pe banca celor de la Malatyaspor. Antrenorul român a oferit o declarație spumoasă la revenirea în Turcia, marcând astfel victoria cu scorul de 2-0 în fața celor de la Adana Demirspor.

Debut perfect cu Malatyaspor

Șumi și-a dorit să antreneze o echipă din România, însă povestea cu CFR Cluj s-a încheiat înainte să-și fi dat seama prea bine că a început. Ratarea obiectivelor din competițiile Europene i-au adus „decapitarea” cu mare scandal în Gruia. Cu toate că părea preocupat doar să se lupte în declarații cu Dan Petrescu, Marius Șumudică și-a văzut și de carieră și a revenit în Turcia, acolo unde are deja un nume.

Yeni Malatyaspor, echipa antrenată acum de Marius Șumudică, a câștigat contra Adana Demirspor cu scorul de 2-0.

Cu toate că elevii românului ar fi putut deschide scorul chiar din cel de-al doilea minut, au ratat prima ocazie dar nu au irosit-o pe următoarea, în minutul 13. S-a ajuns la 2-0 în minutul 55, după ce Simon Deli a respins greșit din corner și trimis mingea în propria plasă.

Spectacol marca Marius Șumudică. Show în toată regula

Marius Șumudică nu și-a ascuns entuziasmul și a făcut show la conferința de presă. Echipa sa venea după cinci înfrângeri consecutive , aflându-se acum pe locul 16. Cu alte cuvinte, momentan a scăpat de locurile retrogradabile.

Personalitatea mea seamănă cu cea a turcilor. Am o fire agresivă, la fel ca ei. Primul nostru obiectiv e rămânerea în prima ligă, dar nu acesta e obiectivul principal. Vreau să fac fericiți oamenii din Malatya, care au suferit mult în ultimii doi ani.

Astăzi, aceste 3 puncte sunt un cadou de la Șumudică pentru oamenii de aici! Nu e ușor să ridici o echipă care a pierdut 5 jocuri la rând, îmi felicit jucătorii. Mi-a fost dor de Turcia, Șumudică s-a întors!”, a spus Șumudică, conform presei din Turcia.

Care le-a pregătit și o surpriză jurnaliștilor turci, vorbind cu ei la final câteva cuvinte în turcă.

Revenirea în Turcia a fost cu sandal pentru Marius Șumudică

La revenirea în campionatul Turciei, Marius Șumudică a avut parte de o surpriză neplăcută. Un fost colaborator a lansat acuzații dure la adresa sa. Oguzhan Erdogmuș, fostul traducător al lui Șumudică de la Gaziantep, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre tehnicianul român. Acesta a declarat că românul insulta Turcia, atunci când era înconjurat doar de apropiați.

Una dintre marile minciuni pe care le-am auzit în ultima vreme. Dacă era adevărat, tu mai stăteai să lucrezi cu mine? Mă gândesc că nu mai ţineai cont de faptul că eu îţi plăteam din banii mei salariul şi plecai.

Aş avea mai multe de spus, dar vreau să mă opresc. Să aibă sănătate el şi familia lui, atât îi transmit. Eu am de lucru, vreau să mă concentrez pe echipă şi sper să iasă aşa cum ne dorim toţi cei din oraş.”, Marius Șumudică.