VIDEO. Tricolorii U23 se întrec în execuții spectaculoase, în cantonament! Poftă mare de joc pentru Octavian Popescu

Gabriel Peneș / 29.05.2021, 23:50

Tricolorii U23 se întrec în execuții spectaculoase, în cantonament! Jucătorii naționalei olimpice se antrenează la baza din Mogoșoaia sub comanda lui Nicolae Dică. Lotul se va deplasa, între 31 mai – 9 iunie, la un turneu preolimpic ce se va desfășura la Marbella, în Spania. Naționala U23 va avea două meciuri amicale, contra selecționatelor similare ale Mexicului și Australiei. Partidele vor avea loc sâmbătă, 5 iunie, respectiv, marți, 8 iunie.

Tricolorii U23 se întrec în execuții spectaculoase, în cantonament!

Naționala olimpică se antrenează de zor la Mogoșoaia. Tricolorii U23 se întrec în execuții spectaculoase, în cantonament! Aflați sub comanda lui Nicolae Dică, tinerii fotbaliști se pregătesc pentru deplasarea în Spania, la Marbella. Ei se vor afla acolo în perioada 31 mai – 9 iunie, la un turneu preolimpic. Naționala U23 va juca și 2 meciuri amicale în compania selecționatelor similare ale Mexicului și Australiei.

Până atunci, sâmbătă, tricolorii au avut programată o ședință de pregătire, singura a acestei zile. La un moment dat, o ploaie torențială s-a pornit, dar tricolorii au continuat antrenamentul, fără pauză. Furtuna a durat aproximativ un sfert de oră. Jucătorii și-au schimbat tricourile și au reluat ședința de pregătire, care a durat în total aproximativ 60 de minute. Aceasta s-a încheiat cu o miuță „8 la 8” unde jucătorii au reușit execuții spectaculoase, după cum o arată și clipul postat de FRF TV.

Poftă mare de joc pentru Octavian Popescu

Ganea, Cîmpanu și Octavian Popescu s-au remarcat în mod deosebit prin pofta de joc și reușitele tehnice. Din păcate, Nicolae Dică a mai pierdut un jucător de pe lista celor convocați. Mijlocașul de la Sepsi, Claudiu Petrila, nu se va mai prezenta în cantonamentul U23, a anunțat FRF.ro. Acesta a suferit o accidentare în partida de joi, la echipa de club, disputată împotriva celor de la FC Botoșani. Astfel, staff-ul medical al României U23 a decis că acesta nu va putea fi recuperat în timp util pentru partidele cu Mexic și Australia. Selecționerul Nicolae Dică va decide dacă va convoca pe altcineva în locul acestuia.

Petrila este cel de-al 4-lea jucător pe care secundul lui Mirel Rădoi îl pierde. În primul rând, a fost vorba de Radu Drăgușin. Jucătorul de la Juventus Torino n-a mai dat curs convocării, invocând probleme personale. În locul lui, a fost chemat Andrei Rațiu, de la Villareal. Alți doi jucători, Andrei Chindriș și Alexandru Dobre, au probleme medicale și nu s-au putut prezenta în cantonamentul de la Mogoșoaia. La Jocurile Olimpice, România a fost repartizată în Grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras. Prima partidă va avea loc pe 22 iulie, contra Hondurasului, celelalte două fiind programate pe 25 și 28 iulie.