VIDEO. Vica Blochina dă cărțile pe față, în privința lui Pițurcă: ”Eram gravidă și nu aveam ce mânca!”

Simion Andrei / 15.11.2021, 20:18
VIDEO. Vica Blochina dă cărțile pe față, în privința lui Pițurcă: ”Eram gravidă și nu aveam ce mânca!”

Despre Victor Pițurcă, Vica Blochina a susținut mereu că a fost marea ei iubire. Și dacă i-ar fi cerut, ar fi fost singurul bărbat cu care s-ar fi măritat, în ciuda problemelor pe care le-a avut cu fostul selecționer, cu care a ajuns inclusiv la tribunal.

Se știe că Vica și Pițurcă au împreună un băiat și s-au luptat mult în instanță pentru ca antrenorul să-l recunoască și să-i plătească pensie alimentară. Desigur, asta s-a întâmplat într-un final, iar Edan este acum un copil fericit, fiind primit cu brațele deschise în familia tatălui său.

”N-am avut ajutor de la Piți!”

De asemenea, sunt arhicunoscute poveștile țesute în jurul idilei dintre fosta balerină și Pițurcă, cât și faptul că, de când Vica a ales să expună public toată situația, Piți, bărbat însurat și cu familie, a făcut pasul înapoi.

Nu mai discută de atunci cu mama copilului decât prin intermediari și nici măcar nu-i mai rostește numele, chiar dacă înainte ca lucrurile să degenereze în conflict, Pițurcă avusese grijă să-i cumpere o casă de jumătate de milion de euro pentru fiul lui și o mașină de lux.

Doar că Vica Blochina a făcut dezvăluiri incredibile despre ceva ce nu s-a știut până acum. Surse apropiate antrenorului spun că inițial, vestea că va deveni părinte l-a luat puțin pe nepregătite pe Pițurcă. Și deși n-ar mai fi vrut să comunice cu fosta lui amantă, Piți s-ar fi ocupat de tot, trimițându-i bani ca să achite facturile la spital, atunci când a născut.

Vica a venit însă cu o altă variantă, la Cătălin Măruță, la emisiunea de la Pro TV. Cum că n-ar fi avut parte de niciun sprijin din partea tatălui copilului ei, în acea perioadă.

”Am avut momente foarte grele din punct de vedere financiar. Mai ales atunci când… Am avut momente când am fost însărcinată când nu am avut bani să mănânc! N-am avut bani de chirie! Am vândut mașina ca să am bani să pot să-l nasc pe Edan și să stau la spital privat, să plătesc, să cumpăr cărucior și tot ce trebuie pentru că n-am avut niciun suport din partea lui Piți și a trebuit să mă descurc singură, și am vândut tot!”, mărturisește Vica Blochina, cea care susține că a avut o relație de 16 ani cu fostul selecționer.

I-ar cere iertare soției lui Piți

Cu toate astea, Vica a recunoscut că nu regretă absolut nimic din ceea ce a făcut.

”Am trecut și prin perioada asta cu un om însurat, a fost o experiență… Bine, dacă aș fi avut o fată, aș învăța-o să nu facă lucrul ăsta. Este foarte greu, foarte greu. Când ești mai mic și mai tânăr nu înțelegi anumite lucruri, dar mai târziu înțelegi, poate ai rănit pe foarte multă lume în jurul tău!”, a mai povestit Vica la Măruță.

Acolo unde, întrebată dacă i-ar cere scuze soției lui Victor Pițurcă, Vica Blochina a mărturisit că cel mai probabil ar fi de acord. ”Cred că da, să știi că da… Nu am avut atunci maturitate, îmi pare rău de anumite lucruri pe care nu le-aș mai repeta”, a adăugat vedeta.