VIDEO. „Zeița” Nadia Comăneci, filmată în compania unui bărbat celebru! Cu cine face mișcare super-campioana din România

Moldoveanu Camelia / 23.11.2021, 17:09
VIDEO. „Zeița” Nadia Comăneci, filmată în compania unui bărbat celebru! Cu cine face mișcare super-campioana din România

Nadia Comăneci a fost filmată în timp ce făcea mișcare alături de un bărbat celebru. Persoanele prezente în sala de fitness nu și-au putut lua ochii de la cei doi. Videoclipul a făcut furori pe internet.

Nadia Comăneci, antrenamente alături de un campion mondial de Formula 1

Zeița de la Montreal” se menține într-o formă fizică de invidiat, lucru obținut cu antrenamente constante. Ea a schimbat sala de gimnastică pentru cea de fitness și pare să o prindă de minune și această ipostază.

Nadia Comăneci i-a „dat lecții” de stretching lui Emerson Fittipaldi, fostul campion mondial de Formula 1. Brazilianul de 74 de ani demonstrează faptul că mișcarea este eficientă la orice vârstă. Cei prezenți în sală nu și-au putut lua ochii de la demonstrația lor.

Stretching amuzant cu dragul meu prieten și legendar, Emerson Fittipaldi.”, a scris Nadia Comăneci la postarea sa de pe Facebook.

Emerson Wojciechowska Fittipaldi, născut pe 12 decembrie 1946, este un pilot brazilian care este și cetățean al Poliniei. Ea a devenit campion mondial de Formula 1 în 1972 și 1974. Până în 2005 a deținut recordul de cel mai tânăr campion mondial din acest sport.

Ce relație au avut, de fapt, Benone Sinulescu și Nadia

Benone Sinulescu, regretatul interpret de muzică populară, s-a stins din viață joi, 18 noiembrie. În urma sa el a lăsat o poveste controversată și extrem de răspândită în perioada comunistă, însă despre care se poate spune că a fost o mare minciună. Ce relație a existat, în realitate, între el și Nadia Comăneci.

Cea mai mare minciună despre Benone Sinulescu a circulat în perioada comunistă. Probabil pentru că erau două persoane extrem de cunoscute în acele vremuri, oamenii s-au grăbit să-i cupleze. Așa-zisa relație dintre Benone Sinulescu și Nadia Comăneci a fost elucidată chiar de către regretatul artist.

Nadia era într-un cantonament la București, urma să plece a doua zi în America, să fie primită de toți președinții țărilor latine. A căutat-o pe Irina și nu a dat de ea, apoi m-a căutat pe mine. Toată lumea era în alertă: dispăruse Nadia Comăneci!…

Și apare Nadia, m-am trezit cu ea la ușă. Mi-a spus că îi e dor de mama ei și că ar vrea să meargă la Onești. De fapt venise să-mi ceară bani de tren să meargă la Onești…

Am tratat-o cu înghețată, am hrănit-o… Granzii Comitetului Central erau pe urmele ei și m-au sunat să mă întrebe dacă Nadia e la mine. Am primit telefon imediat: „Tovarășe Benone, Nadia e cumva la dvs?. A, ne-am liniștit”, au spus. A venit poliția și Nadia a fost lămurită să plece în SUA, unde a fost primită cu onoruri. Am convins-o să plece…”, a mărturisit Benone Sinulescu pentru click.ro.