Viitorul lui Andrei Prepeliță e decis. Ce se întâmplă cu antrenorul lui FC Argeș după sfârșitul campionatului

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.04.2022, 17:52
Viitorul lui Andrei Prepeliță e decis. Ce se întâmplă cu antrenorul lui FC Argeș după sfârșitul campionatului

Andrei Prepeliță se bucură în continuare de încrederea conducerii lui FC Argeș și a primarului Cristian Gentea, în ciuda faptului că au existat unele tensiuni în ultima perioadă. S-a vorbit chiar despre faptul că fostul mijlocaș central ar urma să fie demis, chiar dacă a reușit să ducă echipa în play-off și în semifinalele Cupei României.

Andrei Prepeliță va continua la FC Argeș și după finalul acestui sezon

Se pare însă că aceste disensiuni s-au rezolvat, iar Andrei Prepeliță va fi antrenorul formației din Pitești și în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de președintele Jean Vlădoiu, care a dezvăluit că noua înțelegere urmează a fi semnată în scurt timp.

Nu există fisuri în vestiarul nostru, totul e în regulă. E o atmosferă bună şi, după ultimele discuţii, avem susţinere în continuare din partea domnului Gentea. Să vedem ce vom face în următoarea perioadă, ne aşteaptă meciuri foarte grele. Vom încerca să aducem jucători valoroşi şi să continuăm ceea ce ne-am propus, să formăm o echipă competitivă, care să joace un fotbal plăcut.

(…) Din câte am discutat la ultima întrevedere avută cu domnul Gentea, lucrurile sunt în regulă. Urmează ca Andrei să-şi contacteze avocatul şi sper că azi sau mâine să se poate semna contractul. Dacă nu, cel marţi cel târziu.

În mare, lucrurile sunt OK, vom continua. Exista această incertitudine, am fost mai stresaţi în ultima perioadă, dar lucrurile sunt în regulă. Andrei Prepeliţă va continua, iar staff-ul va rămâne acelaşi. Apoi, urmează să ne apucăm de treabă. Cred că lucrurile vor intra pe un făgaş normal la Piteşti”, a spus Jean Vlădoiu potrivit GSP.

Primarul a revenit la sentimente mai bune față de antrenor după ce i-a transmis public să își dea demisia înainte de finalul sezonului regulat

Anterior, primarul Cristian Gentea dăduse și el de înțeles că sunt șanse foarte mari ca Andrei Prepeliță să continue pe banca celor de la FC Argeș. Acesta a explicat că este mulțumit de treaba făcută de fostul mijlocaș central la Pitești, dar a atras atenția și asupra faptului că acesta s-a plâns în acest sezon de anumite probleme, atunci când nu era cazul.

„El îşi face treaba. Dar am văzut că este nemulţumit că sunt condiţii ca în Albania la Piteşti. Mă gândesc, oare ce condiţii sunt la celelalte cluburi din Liga 1? Nu la toate, pentru că nu cunosc situaţia lor financiară.

Ei şi-au primit banii pe luna ianuarie şi primele la zi. Au primit toate salariile şi au toate primele la zi. Dacă astea sunt condiţii de Albania…”, a spus primarul Municipiului Pitești conform sursei citate.

Dezvăluiri dureroase despre marele Dobrin: „Venea băut la antrenamente!” Ce se întâmpla pe vremea când Dobrin o pregătea pe FC Argeș