Viitorul lui „Messi” Andrei Vlad la FCSB, lămurit de Dinu Todoran. Antrenorul a răspuns sincer: „Nu știu dacă va mai apăra”

Marian Cărăvan / 31.07.2021, 14:58
Viitorul lui „Messi” Andrei Vlad la FCSB, lămurit de Dinu Todoran. Antrenorul a răspuns sincer: „Nu știu dacă va mai apăra”

„Messi al portarilor” are viitorul incert la FCSB. Pus la zid de Gigi Becali, lui Andrei Vlad nu i se prea mai dau șanse la echipa roș-albaștrilor. Antrenorul Dinu Todoran nu știe dacă fotbalistul se va mai afla între buturi la următoarele meciuri. În paralel, se vorbește despre un transfer al goalkeeperului la Universitatea Craiova.

Viitorul lui „Messi” Andrei Vlad la FCSB, lămurit de Dinu Todoran

Eliminarea rușinoasă din turul 2 preliminar al Europa Conference League nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali. Patronul FCSB nu a mai suportat umilința după ce echipa sa a pierdut în fața lui Șahtior Karagandy, cu 5-3, la loviturile de departajare. După victoria cu 2-1 din tur, FCSB avea calificarea în mâini. Era 1-1 în manșa secundă, dar a venit golul marcat în minutul 90+1 de Tattybaev, care a trimis meciul în prelungiri. Nu s-a mai întâmplat nimic și așa s-a ajuns la loviturile de departajare, de unde roș-albaștrii au ieșir șifonați.

Gigi Becali a luat foc după eliminarea rușinoasă, iar unul dintre cei puși la zid a fost portarul Andrei Vlad. Acesta a greșit la primul gol al formației din Kazahstan. La un șut din afara careului, Vlad a respins în față și i-a făcut cadou lui Gabyshev primul gol al meciului retur.

Așa ceva nu am văzut în viața mea. Cum să iei golul ăsta? Lasă în anumite meciuri, dar în meciul ăsta? Astea sunt meciuri importante. N-am pierdut și campionatul din cauza lui? Ce să mai… O să vorbesc cu antrenorul, cu Meme. Dom’ne, dai încredere, dar cât? Bine, acum nu e de vină numai el”, a declarat Gigi Becali.

Viitorul lui „Messi” a fost lămurit de antrenorul roș-albaștrilor. Dinu Todoran a fost sincer înaintea meciului pe care FCSB îl va susține duminică, de la ora 22:00, în deplasare cu UTA.

Vedem la meciul următor dacă va mai apăra sau nu va mai apăra. Am avut o discuție, o să mai vorbim. Nu am discutat dacă și-ar dori să plece sau nu”, a spus Dinu Todoran la conferința de presă.

Gigi Becali vrea să-l dea pe Vlad la Craiova

Patronul FCSB pare să nu mai amâne cedarea lui Andrei Vlad. Gafa din meciul de la Erevan pare a fi umplut paharul, iar acum Gigi Becali redeschide subiectul Vlad la CSU Craiova. Oficialii clubului din Bănie nu l-ar refuza pe goalkeeper.

Cum? Pe Vlad? Eu l-aș lua, dacă și el vrea să vină. Mie îmi place Vlad”, a spus Sorin Cârțu la ProX.

Andrei Vlad, 22 de ani, are o cotă de piață de 900.000 de euro. Mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2023.