„Vin proștii ăia mulți, pe care acum uite cum îi batjocoresc”. Atac dezlănțuit al lui Gheorghe Mustață la adresa lui Mihai Stoica

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.01.2022, 19:16
„Vin proștii ăia mulți, pe care acum uite cum îi batjocoresc”. Atac dezlănțuit al lui Gheorghe Mustață la adresa lui Mihai Stoica

Relația dintre Mihai Stoica și Gheorghe Mutață a suferit mai multe momente tensionate de-a lungul anilor. Nu puține au fost momentele când cei doi și-au aruncat cuvinte grele, unele chiar în public.

Totul s-a calmat însă la finalul anului trecut, când FCSB a învins cu scorul de 3-1 Rapid pe Arena Națională. Atunci, managerul general de la FCSB a urcat în peluză la finalul partidei pentru a sărbători alături de suporteri.

Gheorghe Mustață a reaprins conflictul cu Mihai Stoica

Această pace nu a durat însă foarte mult. Asta pentru că Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a lansat noi atacuri dure la adresa lui Mihai Stoica. El este nemulțumit de faptul că managerul general al formației roș-albastre a spus în mod public faptul că nu își dorește neapărat ca FCSB să revină pe stadionul din Ghencea.

Mustață consideră că prin aceste cuvinte Mihai Stoica i-a batjocorit pe fanii vicecampioanei. El susține că oficialii clubului sunt mulțumiți când spectatorii vin în număr mare pe Arena Națională pentru meciurile cu Dinamo sau Rapid, dar nu fac eforturi pentru a le îndeplini acestora marea dorință.

Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta nu mai este ce a fost. Nu-i mai interesează (n.r. să joace în Ghencea), dar, la ce am aflat, e de frica celor de la Sud. E o nouă dovadă că pe ei nu-i mai interesează ce vor suporterii. Noi vrem campionatul și să jucăm în Ghencea, iar Meme a răspuns la amândouă.

Cu Rapid și Dinamo jucăm pe Arena Națională pentru că vin proștii ăia mulți, pe care acum uite cum îi batjocoresc, iar la meciurile mici vin mai puțin proști.

Probabil că vor să nu mai venim la meciuri, dar nu le vom satisface plăcerea asta. Toți îmi spun că Meme vrea acest scandal. Rămân surprins că a spus Meme asta, mai ales că i-am transmis dorința noastră. Brusc, Meme și-a pus toți suporterii în cap”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Liderul Peluzei Nord a anunțat ce vor face fanii FCSB-ului la reluarea campionatului

Mai mult, liderul Peluzei Nord FCSB a continuat și a anunțat o dată în plus că fanii vor demara un protest la reluarea campionatului față de ultimele decizii luate de conducerea clubului.

Reacțiile noastre vor fi la stadion, frumos, unde avem dreptul să cântăm ce vrem, să afișăm mesaje legale. Dacă tot nu se vrea titlul, nimic, o să mergem și noi să stăm frumos pe scaune, să vedem meciul ca orice om.

Dacă Meme vrea să întărâte suporterii, ce să fac eu? Primesc sute de mesaje contra lui. Noi luptăm de atâta timp și să ajungem să vedem ce face conducerea…

Pentru noi, este un atac la adresa suporterilor. Am rămas blocat. Probabil vor să ne provoace, iar după reacțiile noastre să spună că suntem vinovați de pierderea campionatului. Dacă îi interesa de noi, măcar o spunea altfel. După meciul cu Rapid, de ce a mai venit lângă noi și apoi a spus că nu-l interesează ce spun suporterii.

Am să-l sun să lămurim totul, pentru că, atunci când a urcat lângă noi, l-am simțit ca pe vremuri. Ceva s-a schimbat între timp”, a mai spus Gheorghe Mustață.

„Oracolul” Mihai Stoica, previziuni sumbre pentru echipele din România. Managerul FCSB are o veste bună pentru Dinamo