Vine barza în familia lui Cristi Borcea? Fostul acționar al lui Dinamo a vorbit despre posibilitatea de a deveni tătic

Moldoveanu Camelia 20.09.2021, 21:37
Vine barza în familia lui Cristi Borcea? Fostul acționar al lui Dinamo a vorbit despre posibilitatea de a deveni tătic

Cristi Borcea se pregătește de copilul cu numărul 10? Valentina Pelinel a vorbit despre o posibilă venire a berzei în familia fostului acționar de la Dinamo. Fostul „câine roșu” traversează o perioadă extraordinară din punct de vedere personal.

Valentina Pelinel mai vrea un copil

Actuala soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, a vorbit despre posibilitatea de a deveni iar mamă. Ar fi cel de-al 10-lea copil pentru fostul patron al lui Dinamo. Cei doi soți au împreună trei copii, iar Borcea mai are 6 cu alte patru femei.

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a spus Valentina Pelinel, potrivit Ciao.ro.

Și Cristi Borcea visează la copilul cu numărul 10

La 51 de ani, Cristi a declarat că-și dorește încă un copil. Dacă facem un calcul simplu, asta rezultă că cel mic ar „purta pe tricou” numărul 10. Se pare că Borcea vrea să se bucure de viață și să-i dăruiască soției sale încă un copil.

Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a mărturisit ex-patronul de la Dinamo pentru emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Cristi Borcea: „A început să mă prindă bine viața de familist”

Borcea a petrecut în închisoare cinci ani și o lună, fiind eliberat condiționat. Restul pedepsei o să o săvârșească în libertate, sub supravegherea unui ofițer de probațiune. Acum milionarul se poate bucura prezența copiilor și a soției, Valentina Pelinel.

Ei sunt comoara mea! Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist”, a spus Cristi Borcea.

Fostul patron de la Dinamo are trei copii din prima căsătorie, cea cu Mihaela Borcea :Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo (17 ani). Cu Alina Vidican a făcut doi copii: George Alexandru (9 ani) şi Gloria (7 ani). Din relația extraconjugală cu Simona Voiculescu a rezultat o fetiță, Carolyn (14 ani). Cristi Borcea are cu ultima soție, Valentina Pelinel, are două gemene, Indira și Rania, de un an, precum și un băiat, Milan (4 ani).

Urmăriți Playsport.ro și pe