Visul giuleștenilor devine realitate! Astăzi, la PlaySport LIVE, dăm toate detaliile despre noua ”bijuterie” din Giulești! 

Sorin Chiriac / 07.12.2021, 17:41

Pregătim o nouă ediție specială a emisiunii PlaySport LIVE! mare vis al giuleștenilor va deveni în curând realitate! Ieri, au fost demarate procedurile de predare a noului stadion Giulești către Compania Națională de Investiții. Acesta reprezintă un prim pas pentru giuleșteni către reîntoarcerea acasă. Următorul, și mai important, este cel în care CNI-ul îl va preda spre folosință Clubului Sportiv Rapid.

Președintele CS Rapid, în DIRECT, la PlaySport LIVE

În această seară, vom dialoga cu președintele Clublui Sportiv Rapid, fosta mare atletă Valentina Ionescu Caciureac va explica ce pași urmează a fi făcuți pentru ca Rapidul să revină acasă. De asemenea, vom intra în legătură și cu reprezentanții CNI, pentru a afla în cât timp arena din Giulești va putea fi folosită pentru meciurile de acasă ale echipei Rapid.

Rapid este aproape de reîntoarcerea acasă

Important este că elevii lui Mihai Iosif vor putea juca cât de curând pe noul stadion. Noua arenă a fost construită prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), cu ocazia organizării unor partide de la EURO 2020 în București. Aceasta a costat 33,5 milioane de euro și are aproximativ 14.000 de locuri. Nivelul de clasificare UEFA este 4, iar facilitățile acestuia cuprind săli de sport pentru diverse discipline, spații de cazare pentru sportivi, spații de alimentație publică, precum și spații administrative.

Ultimul meci jucat de Rapid în Giulești a avut loc acum trei ani de zile. Echipa se afla atunci în Liga a 3-a și obținea o victorie cu Înainte Modelu, scor 1-0. De atunci, Rapid a jucat pe diverse stadioane (Arena Națională, Mioveni, Regie sau Buftea) în ultimii trei ani.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!!

În această seară, de la orele 18:00,  Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor întoarce pe toată părțile acest eveniment important pentru toată suflarea giuleșteană.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.