Rapidul, în criză după primul eșec în deplasare: „A fost cel mai slab meci din campionat” Cum au comentat Dandea și Albu. Toate reacțiile

Robert Zanfir / 04.12.2021, 23:57
Rapidul, în criză după primul eșec în deplasare: „A fost cel mai slab meci din campionat” Cum au comentat Dandea și Albu. Toate reacțiile

Alexandru Dandea a declarat după eșecul cu Farul, 0-2, că Rapidul traversează cea mai grea perioadă din acest sezon. Giuleștenii au fost afectați de mai multe accidentări în partida cu echipa lui Gică Hagi.

Rapidul pierde la Ovidiu, cu Farul, 0-2, iar echipa lui Mihai Iosif riscă să iasă din zona de play-off. Giuleștenii sunt la al treilea meci fără victorie în campionat. Feroviarii au avut parte și de neșansă în meciul cu Farul. Dragoș Grigore și Hlistei au ieșit accidentați. Mai mult, Alex Ioniță a acuzat probleme musculare, la primul meci ca titular după un an și jumătate.

Rapidul, în criză după primul eșec în deplasare: „A fost cel mai slab meci din campionat”

„Nu a mers nimic azi. Grig s-a accidentat, nu am reușit absolut nimic. Eu am intrat direct de pe bancă, a fost din scurt.

Farul ne-a dominat din toate punctele de vedere. Am făcut cel mai slab meci din campionatul ăsta. Au trecut câteva etape de când nu am mai câștigat. Este o criză, dar am încredere că putem ieși din ea.

Presiunea este la fiecare meci. Este o luptă strânsă, dar noi sperăm să fim în play-off.

Nu știu ce se întâmplă cu accidentările. Sper să își revină cât mai repede”, a declarat Alexandru Dandea după meci.

Alexandru Albu: Din rău în mai rău

„Simt dezamăgire. Eu zic că am făcut un meci mai bun decât cel de data trecută și decât cel de la Chindia. Dar nu înțeleg de ce ne speriem când ajungem în careu.

Se pare că de la meci la meci, ba egal, ba înfrângere. Să vorbim, să vedem ce putem face. A fost un meci echilibrat, două echipe care au ținut bine mingea. Am fost peste ei, știam că sunt periculoși pe contraatac.

Din rău în mai rău. Trebuie să ne adunăm și să vedem ce putem face pe viitor. Nu știu cum să descriu perioada asta, se întâmplă.

Așteptam fanii alături de noi, să ne ajute să trecem peste perioada asta”, a spus și Alexandru Albu după meci.

Mihai Iosif: E tristețe mare!

„Mă îngrijorează accidentările. Au ieșit patru jucători accidentați. Nu am ce să spun că mi-a plăcut în seara asta.

Nu știu ce se întâmplă cu Hlistei. La Alex Ioniță este o recidivă. Când am întrebat, toată lumea mi-a spus că e în regulă. Toată lumea și-a asumat. Eu am vrut să fac o surpriză, dar din punct de vedere medicală nu pot să îmi dau cu părerea.

Jocul nostru a fost slab. Am jucat primele 15 minute, poate repriza a doua. Dar nu am meritat în seara asta. E tristețe în momentul ăsta, sper să avem capacitatea să ne redresăm.

Nu suntem în cea mai bună perioadă.

Nu simt că e o problemă fizică, știu ce pregătire am făcut.

Nu avem un obiectiv în acest trei meciuri care au mai rămas. Putem obține maximum sau nu putem obține nimic. Dar acum mă gândesc să avem 11 care să joace.

De când am venit la Rapid m-am gândit că avem o misiune grea”, a declarat Mihai Iosif.

Farul – Rapid 2-0! ECHIPELE DE START:

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu, Artean, Purece – Ely, Jefte, Pitu
Rezerve: Brănescu, Buta, Dobrosavlevici, Radaslavescu, Sali, Chițu, Ad. Petre, Grameni
Antrenor: Gică Hagi

Rapid: Moldovan – Goge, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Crepulja, Albu, Pănoiu – Al. Ioniță II, Ad. Bălan, Hlistei
Rezerve: Drăghia, Marzouk, R. Ilie, Sefer, Stahl, Florica, Moise, Dandea, Popescu
Antrenor: Mihai Iosif

Stadion: Academia Hagi – teren principal (Ovidiu)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)