Vizită șoc pentru Simona Halep chiar de ziua ei. Cine i-a bătut la ușă marii nostre campioane

Giosanu Catinca / 28.09.2021, 20:04
Vizită șoc pentru Simona Halep chiar de ziua ei. Cine i-a bătut la ușă marii nostre campioane

Simona Halep a avut parte de o vizită neașteptată în ziua în care a împlinit 30 de ani. Campioana noastră a fost luată prin surprindere de către reprezentanții Agenției Mondiale Antidoping (WADA).

Simona Halep, probe de sânge în ziua în care a schimbat prefixul

Luni, 26 septembrie, Simona Halep și-a serbat ziua de naștere. Împlinirea rotundei vârste a găsit-o căsătorită pe locul 15 mondial, dar fără antrenor, după ce
fostul lider WTA a renunţat la serviciile australianului Darren Cahill.

La miezul nopții, i-a făcut o surpriză Simonei Halep și i-a umplut camera cu multe buchete de trandafiri, de diferite culori. Contănțeanca le-a pozat și a urcat fotografiile pe rețelele de socializare. Nu știa însă ce avea să se întâmple în dimineața următoare.

Oficialii WADA i-au bătut la ușă Simonei Halep în zorii zilei. Fosta elevă a lui Darren Cahill a fost supusă unui control antidoping spontan chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Chiar dacă era ziua ei de naștere, jucătoarea de tenis s-a conformat și s-a supus regulilor.

”Nu mă simt ca la 30 de ani”

Simona Halep este una dintre cele mai testate jucătoare din circuitul mondial. În ultimii trei ani, ea a dat 56 de probe de urină și sânge, atât la turnee, cât și în afara competițiilor sportive.

După ce și-a schimbat numele de familie, Simona Halep a schimbat și prefixul. Sportiva a împlinit 30 de ani și a avut alături în această zi specială cele mai apropiate persoane din viața ei: soțul, fratele, părinții și soțul Ion Țiriac.

(Cum e viaţa la 30 de ani? Pe terenul de tenis, aşa am înnceput şi cu doping de dimineaţă. Da, la ora 07:00, da, agenţia antidoping…

Dar e frumoasă viaţa, mă simt bine, nu mă simt ca la 30 de ani, dar e perioadă frumoasă a vieţii şi încerc să mă bucur cât pot de mult. Tot în teneşi, tot în jeanşi şi un tricou, aşa mă simt comod.

Toni îmi face multe cadouri, că ştie că îmi place şi toate cadourile sunt frumoase în felul lor, dar acum mă întâlnesc cu Ion Ţiriac şi sper să fie un cadou frumos, mă aşteaptă.

N-am apucat să fac nimic, părinţii mei vin astăzi, fratele este deja aici, în familie îmi place să fac ziua de naştere. După 10 ani sunt acasă pentru prima dată.”, a dezvăluit Simona, pentru Telekom Sport.

Conform cifrelor oficiale, sportiva din Constanța a câştigat din tenis suma de 37.842.748 de dolari, dintre care 796.837 de dolari.