Vlad Chiricheș a dezvăluit care este cel mai mare regret al carierei sale

Cristian Stan 06.08.2023, 15:32
Vlad Chiricheș a dezvăluit care este cel mai mare regret al carierei sale

Vlad Chiricheș (33 ani) a declarat că perioada petrecută la Tottenham a fost cel mai mare regret al carierei sale.

Fundașul a fost transferat de la FCSB la Tottenham în vara anului 2013 pentru suma de 9.5 milioane de euro. Două sezoane a petrecut internaționalul român la gruparea londoneză, interval de timp în care a marcat 2 goluri în 43 partide oficiale.

Chiricheș are amintiri neplăcute de la Tottenham

Întors în această vară în România, la FCSB, după o absență de 10 ani, Vlad Chiricheș a dezvăluit care este momentul care l-a marcat neplăcut în activitatea de fotbalist. Contrar multor așteptări, stoperul vicecampioanei consideră că perioada petrecută la Tottenham l-a afectat cel mai mult.

”Cred că a fost perioada petrecută la Tottenham. Acolo am avut mai multe accidentări, iar atunci când am revenit, nu am mai reuşit să mă auto-depăşesc, să-mi doresc mai mult”, a declarat Vlad Chiricheş pentru Orange Sport.

Fotbalistul recunoaște că a trecut peste acel moment și este decis să câștige campionatul cu FCSB în acest sezon.

”Avem un grup frumos, puternic cu calitate. Ne lipseşte doar încrederea asta că se poate mai mult, că putem să câştigăm campionatul. Cred că asta ne lipseşte să avem rezultate extraordinare. Sper ca prin venirea mea să ajut la mentalitatea asta. La a le da încredere că pot să fie campioni.

Cred că e normal venind după 10 ani afară să fie o presiune. Sper să ajut ca echipa asta să fie campioană. Cred că le lipseşte un trofeu şi asta i-ar ajuta pe jucătorii tineri în cariera lor pe mai departe”, a mai spus fundașul.

Fericit că lucrează cu foștii colegi

Totodată, stoperul este mulțumit de faptul că poate lucra cu Mihai Pintilii și Lucian Filip, foștii săi colegi din mandatul trecut la formația roș-albastră.

” E o situaţie plăcută. Sper ca ei să-şi devină studiile să devină nişte antrenori extraordinari şi sper să îi ajut şi eu să-şi treacă un trofeu în CV la finalul anului”, concluzionat Vlad Chiricheş.

În acest sezon, fundașul a fost integralist în 2 partide pentru echipa bucureșteană. A fost pe teren cu Oțelul Galați, respectiv ȚSKA 1948 Sofia.

Vlad Chiricheș a mai evoluat de-a lungul carierei la formații precum Napoli, Sassuolo, Cremonese sau Pandurii. Acesta are în palmares două titluri de campion și o supercupă cu FCSB, iar în anul 2013 a fost votat Fotbalistul Român al anului.

Urmăriți Playsport.ro și pe