Vlad Chiricheș a intrat în „vizorul” lui Gigi Becali: „M-a dezamăgit! Trebuie să bată stăpânul cu pumnul în masă”

Cristian Stan 20.08.2023, 14:38
Vlad Chiricheș a intrat în „vizorul” lui Gigi Becali: „M-a dezamăgit! Trebuie să bată stăpânul cu pumnul în masă”

Vlad Chiricheș a fost eliminat în minutul 61 al partidei retur dintre Nordsjaelland și FCSB, una încheiată cu 2-0 în favoarea danezilor.

Fundașul i-a lăsat pe colegi în 10 la scorul de 1-0 pentru adversari, o situație care i-a compromis serios șansele la calificare vicecampioanei României. Gigi Becali nu a trecut cu vederea cartonașul roșu, ba chiar l-a taxat destul de dur pe fotbalist.

Vlad Chiricheș l-a dezamăgit pe Becali

Vlad Chiricheș a fost fotbalistul pe care finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, l-a curtat intens în această vară. Latifundiarul din Pipera a obținut într-un final semnătura internaționalului român, însă acum începe să regrete această mutare.

Stoperul în vârstă de 33 ani a fost aruncat încă din primul minut al partidei retur, contra danezilor de la Nordsjaelland, din turul 3 Conference League. După 0-0 la București, trupa roș-albastră avea doar victoria la îndemână, însă Chiricheș le-a diminuat considerabil șansele la calificare. Fundașul a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 62, la scorul de 1-0 pentru danezi, iar din acel moment FCSB abia s-a mai apropiat de poarta gazdelor. S-a terminat 2-0, un rezultat care a eliminat-o pe formația românească din Europa.

Gigi Becali a avut o tiradă la adresa jucătorilor și antrenorilor, după partida din Danemarca, iar Vlad Chiricheș nu a scăpat nici el de critici.

“Chiricheș m-a dezamăgit la primul cartonaș pe care l-a luat, la al doilea se poate întâmpla… Dar la primul… nu ai voie! Trebuie să meargă stăpânul la stână, să bată cu pumnul în masă și să spună:‘Cine mai comentează deciziile arbitrului, 25.000 de euro amendă, 5.000 amendă’. Iei galben pentru proteste? 10.000 de euro amendă”, a declarat Gigi Becali, la ProSport.

Totodată, patronul roș-albaștrilor l-a dat exemplu pe superstarul Lionel Messi, cel despre care a declarat că nu comentează la deciziile arbitrului.

“Cine mai ia galben pentru comentarii, primește 25.000 de euro amendă! De ce să comentezi tu? Comentează Messi la arbitru? Comentează marii fotbaliști?”, a concluzionat finanțatorul.

Ce a declarat Vlad Chiricheș după gafa comisă

“Îmi pare rău că nu am mai putut să îmi ajut echipa să revină. A fost prostie… Nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… La experiența mea, nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul galben nu ştiu ce s-a întâmplat.

Îmi e ciudă că i-am lăsat la greu. Probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Dar asta este. Acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi și să câştigăm campionatul.”, a spus Vlad Chiricheș, la flash-interviul din finalul duelului din Danemarca.

Urmăriți Playsport.ro și pe