Vlad Enăchescu, invitatul Playsport LIVE de azi! Discutăm despre CSM București, echipa națională și mutările din Superligă

Sorin Chiriac 20.09.2022, 17:06

Ediție-eveniment a Playsport LIVE! Șeful secției de handbal a CSM București, omul de televiziune Vlad Enăchescu este invitatul emisiunii de astăzi! Reputatul jurnalist va vorbi despre situația de la clubul de handbal, dar alături de Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, va analiza și ultimele evenimente din Superligă, dar și meciurile echipei naționale de fotbal a României

CSM București, victorie mare în Liga Campionilor, după probleme uriașe în Franța!

CSM București s-a impus în deplasare cu Brest, echipă din Franța, scor 33-26, într-un meci contând pentru grupa A a celei mai importante competiții europene la nivel de cluburi. „Tigroaicele” au condus la pauză cu 4 goluri. Iar pe final au forțat și mai mult și au reușit să se desprindă.

A fost a doua victorie obținută de vicecampioana României, din tot atâtea meciuri, în această ediție de Liga Campionilor. În primul meci, CSM București a învins pe teren propriu Krim Ljubljana cu scorul de 30-28. Astfel, după primele două etape, echipa antrenată de Adrian Vasile se află în topul grupei A din Liga Campionilor. La egalitate de puncte, 4, cu Bietigheim și Kristiansand.

Victoria fetelor noastre este cu atât mai prețioasă, cu cât au întâmpinat dificultăți uriașe, în drumul spre Brest. În prima fază, greva din Franța a anulat zborurile spre Brest, astfel că delecația română a decolat de la București sâmbătă la 16:30, cu puțin mai mult de 24 de ore înainte de meci. Ajunși în Franța, sportivele și staff-ul au fost preluați de un autocar, care însă a fost blocat în trafic, astfel că nu au putut ajunge în timp la aeroportul din Paris. Și pentru ca aventura să fie totală, autocarul a făcut și pană de cauciuc! În total au fost aproape 12 ore petrecute pe drum din momentul în care au aterizat la Paris și până au ajuns la hotelul din Brest.

Iureș la Cluj! Varga îl vrea plecat pe Petrescu, antrenorul nu renunță la clauză. Contra, ca și semnat!

Aseară, a explodat mămăliga la Cluj! În exclusivitate pentru Playsport.ro, patronul Neluțu Varga l-a atacat fără menajamente pe Dan Petrescu: ”Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim”.

După meciul de aseară, câștigat la FC Argeș, cu 1-0, Dan Petrescu i-a transmis că nu este dispus să plece fără a-i fi plătită clauza de reziliere a contractului. Antrenorul a confirmat că va avea, în cursul zilei de astăzi, o discuție lămuritoare cu patronul Varga. Acesta pare că nu a stat degeaba, gsp.ro scriind că s-ar fi înțeles deja cu Cosmin Contra să preia echipa, după plecarea lui Petrescu.

Playsport LIVE, astăzi, de la 18:00!

Astăzi, de la orele 18:00, la Playsport LIVE, jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, alături de Vlad Enăchescu și ceilalți invitați, vor analiza situația de la CSM București, ultimele mutări din Superligă și viitoarele meciuri ale echipei naționale de fotbal a României.

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.