Vlad Iacob se pune bine cu fanii lui Dinamo: „Fără sprijinul lor, clubul nu ar mai fi existat acum”

Robert Zanfir 30.09.2022, 22:47
Vlad Iacob se pune bine cu fanii lui Dinamo: „Fără sprijinul lor, clubul nu ar mai fi existat acum”

Vlad Iacob aplaudă sprijinul acordat lui Dinamo de către fani. Administratorul special al clubului confirmă faptul că suporterii roș-albilor ar putea prelua controlul clubului. Playsport a anunțat în exclusivitate că APCH urmează să devină acționar majoritar al „câinilor”, dacă planul de reorganizare modificat va fi aprobat.

Dinamo respiră și în liga a doua cu masca de oxigen ținută de suporteri. Trupa lui Ovidiu Burcă are doar două victorii în 7 etape, dar tocmai s-a calificat în grupele Cupei României. Antrenorul a declarat la Playsport Live că ar putea fi victoria descătușării. Până atunci, Vlad Iacob încearcă să mențină caldă legătura dintre vestiar și suporteri.

Vlad Iacob se pune bine cu fanii lui Dinamo

Playsport a anunțat în exclusivitate poate cea mai bună veste din ultima vreme de la Dinamo. Dacă planul de reorganizare modificat va fi aprobat, APCH va deveni principalul acționar al clubului. Practic, prin convertirea banilor virați de suporteri prin programul DDB în acțiuni, fanii vor prelua clubul din mâinile lui Dorin Șerdean.

„Cred că este un lucru bun. Până la urmă Asociația suporterilor, din diverse considerente, a fost singurul finanțator activ în ultimii ani de la Dinamo. Sursele de finanțare din Liga 1 au fost drepturile TV și parteneriatele comerciale, însă ajutorul fanilor a fost esențial.

Fără susținerea programului DDB, clubul nu ar mai fi existat sau ar fi ajuns în Liga 4. Ar fi o situație fără precedent, dar știu că suporterii sunt deschiși să primească un investitor puternic dacă și când va fi cazul.

Există discuții în continuare, am încredere că situația se va rezolva până la finalul acestui an”, a declarat Vlad Iacob la Pro Arena.

Dinamo, în grupele Cupei României

Dinamo s-a calificat în grupele Cupei României, după victoria cu Viitorul Târgu Jiu. Ovidiu Burcă a declarat la Playsport Live că succesul poate reprezenta începutul unui nou drum.

„Aveam nevoie de victoria din Cupă, suntem o echipă în curs de formare și, nu știu, în ultimele meciuri, chiar dacă echipa a prestat un joc de bună calitate, nu am reușit să câștigăm.

Meciul ăsta ne dă încredere foarte mare. E un lucru foarte important și foarte pozitiv că ne-am calificat”, a spus Ovidiu Burcă la Playsport Live.

Dinamo va întâlni pe FC U Craiova, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Unirea Slobozia, în Grupa A a Cupei României.

Programul Grupei A din Cupa României

Etapa 1:

Unirea Slobozia – FC Voluntari
Petrolul – Sepsi
Dinamo – U Craiova 1948
Etapa 2:

U Craiova 1948 – FC Voluntari
Dinamo – Sepsi
Unirea Slobozia – Petrolul
Etapa 3:

FC Voluntari – Sepsi
Petrolul – U Craiova 1948
Slobozia – Dinamo
Agerpres