Vladimir Klitschko a plecat de pe frontul din Ucraina. Planul măreț al fostului luptător

Octavian Vasilescu / 02.04.2022, 19:21
Vladimir Klitschko a plecat de pe frontul din Ucraina. Planul măreț al fostului luptător

Fostul boxer Vladimir Klitschko (46 de ani) a fost prezent la mai multe discuții cu politicieni europeni, în Germania, unde a vorbit despre situația din Ucraina.

Frații Vitali Klitschko (50 de ani) și Vladimir Klitschko au stat în prima linie de apărare a orașului Kiev, iar acum cer ajutor din partea Occidentului. Vladimir Klitschko a plecat de pe front și a mers la Berlin. Klitschko a transmis că armata din Ucraina are nevoie de multă susținere în această perioadă.

Vladimir Klitschko, mesaj de la Berlin

Ucrainenii sunt mai puternici din punctul de vedere al voinței, decât din cel al armamentului. Pentru a ne opri, trebuie să ne omoare. Dar, totul are o limită. Vreau ca aliații noștri să pună stop acestui război!

Germania este inima Europei! Vreau ca Germania să susțină pacea pentru care ne luptăm. „, a declarat Vladimir Klitschko, la Berlin, conform thenationalnews.com.

Vladimir Klitschko s-a întâlnit la Berlin cu ministrul economiei din Germania, Robert Habeck, și cu domnul Karl Nehammer, în prezent cancelarul Austriei, dar și cu ministrul de finanțe din Germania, Christian Lindner.

Războiul din Ucraina a început pe 24 februarie

Conform presei din străinătate, Ucraina cere Germaniei să mai trimită drone de recunoaștere, radare și avioane de luptă pe frontul războiului. Armata din Ucraina a reușit până acum să țină piept soldaților din Rusia, dar războiul a distrus țara.

Războiul din Ucraina a izbucnit pe 24 februarie, când președintele rus Vladimir Putin (69 de ani) a ordonat trupelor să invadeze țara vecină.

Mii de oameni au murit în cele aproape 5 săptămâni de conflict. Aproape 4 milioane de cetățeni au părăsit Ucraina și s-au refugiat în alte țări.

Hamutovski a părăsit Ucraina și a semnat cu Steaua

Fostul portar Vasili Hamutovski (43 de ani) a fost cooptat în Academia CSA Steaua.

Bielorusul se va ocupa de pregătirea tinerilor portari ai Stelei până când războiul din Ucraina se va termina.

Sunt foarte fericit să revin aici. După 9 zile de război, am plecat în Polonia, iar acolo am primit un telefon de la George Ogăraru. Am acceptat imediat propunerea lui de a mă ocupa de portarii Academiei până se va termina războiul din Ucraina. Aici eu mă simt ca acasă și de abia aștept să încep treaba”, a spus Vasili Hamutovski, după revenirea în România.