Vorbe frumoase despre Răzvan Marin după ultimele prestații ale românului în Serie A. Un fost mare fotbalist l-a lăudat

Bordei Radu / 02.02.2021, 11:22
Vorbe frumoase despre Răzvan Marin după ultimele prestații ale românului în Serie A. Un fost mare fotbalist l-a lăudat

Vorbe frumoase despre Răzvan Marin după ultimele prestații ale românului în Serie A. Fostul mijlocaș de la Ajax se simte tot mai bine la Cagliari, iar ultimele lui evoluții în tricoul italienilor, au atras laudele unui fost internațional român. Fotbalistul a reușit o pasă decisivă în meciul cu Sassuolo. În general, Marin a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Din păcate, echipa antrenată de Eusebio Di Francesco nu a reușit să câștige și rămâne pe loc retorgradabil. Marin se va bate pentru salvare cu Dennis Man și Valentin Mihăilă de la Parma.

Vorbe frumoase despre Răzvan Marin după ultimele prestații ale românului în Serie A

Chiar dacă echipa lui nu a câștigat, Marin se poate consola că a dat tot ce a avut mai bun. Asta au remarcat și Daniel Niculae și Ilie Dumitrescu, la Digisport. Fostul rapidist a apreciat execuția mijlocașului de la gol. Niculae a apreciat că pasa lui Marin a valorat cât jumătate din gol și contribuția lui Marin a fost una decisivă.

Cel mai fericit pentru evoluțiile din ultimul timp este Mirel Rădoi. Selecționerul are multe bătăi de cap înainte de startul campaniei din martie, așa că se va bucura pentru orice veste bună. Un Răzvan Marin în mare formă va ajuta mult naționala României să își atingă obiectivele.

Răzvan Marin este unul din liderii naționalei României

Aceasta este și părerea lui Ilie Dumitrescu. Fostul mare atacant este încântat de ce vede la Marin în ultimul timp.

Este pregătit să treacă la nivelul următor. Nu e genul de mijlocaș care să acopere doar zona din fața apărării. A început să aibă o progresie importantă, apare periculos din linia a doua. Ne aduce aminte de realizările lui de la echipa națională, sau de când juca de la Viitorul sau Belgia. Ăsta este adevăratul Marin, a spus Dumitrescu

Marin i-a costat o avere pe Cagliari

Răzvan Marin nu a reușit să se impună la Ajax, acolo unde fanii așteptau să îl înlocuiască pe Frenkie de Jong, starul transferat la Barcelona. Olandezii nu au avut răbdare, chiar dacă Marin a anunțat din start că este un jucător diferit de internaționalul plecat la catalani.

De aceea, oferta de 10 milioane de euro venită de la Cagliari, a reprezentat o soluție ideală pentru clubul batav, dar și pentru jucător. Marin a avut un start mai greu și în Serie A, dar apoi a devenit un fotbalist important pentru sarzi. Marin a marcat un gol și a dat două pase decisive pentru Cagliari, iar presa italiană anunță că un gigant din Serie A este deja cu ochii pe mijlocaș.