Vorbele halucinante ale lui Valentin Crețu la finalul umilinței cu Silkeborg: „La anul ne calificăm în Champions League”

Olteanu Ștefan 14.10.2022, 14:50
Vorbele halucinante ale lui Valentin Crețu la finalul umilinței cu Silkeborg: „La anul ne calificăm în Champions League”

Valentin Crețu (33 de ani) a fost integralist în duelul FCSB – Silkeborg 0-5, iar la finalul înfrângerii umilitoare pe care a încasat-o alături de echipa sa, experimentatul fundaș dreapta a avut puterea să vorbeasă despre Champions League. Crețu spune că acesta este obiectivul pe care îl are FCSB pentru sezonul următor, să ajungă în grupele celei mai puternice competiții intercluburi din Europa.

S-a făcut de râs în Conference League, dar visează la Champions League. Valentin Crețu, declarații surprinzătoare după FCSB – Silkeborg 0-5

Vizibil afectat din cauza umilinței pe care a trebuit să o suporte din postura de integralist, Valentin Crețu și-a găsit cu greu cuvintele după FCSB – Silkeborg 0-5, însă atunci când a făcut-o, a dat o declarație incredibilă și a spus că planul echipei pentru sezonul următor este să se califice în UEFA Champions League.

Vorbe cel puțin bizare, având în vedere că FCSB are doar un punct în Conference League și nu face față competiției, iar în campionat lucrurile stau la fel de trist pentru roș-albaștri.

Până să viseze la titlu, jucătorii antrenați de Nicolae Dică trebuie să facă tot posibilul pentru a atinge play-off-ul, deoarece în prezent se află pe locul 12 în Superliga, cu doar 14 puncte după 11 meciuri jucate.

Iar din România, singura echipă care benficiază de un loc în calificările Champions League este campioana.

Cu toate acestea, nimic nu îl poate opri pe Valentin Crețu să viseze:

„Nu prea avem cuvinte, din păcate. Am trăit o rușine, trebuie să învățăm din aceste jocuri europene. Ne-am prezentat foarte rău în aceste două meciuri cu ei. Nu cred că și-a imaginat cineva aceste scoruri.

Nu știu dacă cineva se gândea la asta. Am întâlnit o echipă foarte bună, au pasat foarte bine, trebuia să stai foarte bine pe teren. Chiar nu-mi găsesc cuvintele.

Chiar este o umilință, dar trebuie să învățăm din aceste meciuri europene. Trebuie să respectăm competiția și să arătăm mult mai bine. Așteptăm ca la anul să ne calificăm în Europa sau Champions League! Trebuie să visăm sus, dar trebuie să arătăm mai mult”, a declarat Valentin Crețu, după FCSB – Silkeborg 0-5.

Ce mesaj le transmite suporterilor care au părăsit Arena Națională înainte de fluierul final

Aproximativ 9.000 de persoane au fost pe Arena Națională, joi seară, pentru a vedea FCSB – Silkeborg. Fanii din peluză nu au mai suportat umilința și au părăsit stadionul înaintea fluierului final.

„E foarte rușinos, am văzut și suporterii că au plecat… E dezamăgitor, 10 goluri primite în două meciuri… E nevoie de multă muncă, fiecare să vadă unde a greșit.

Trebuie să ne revenim în campionat și să avem victorii pe linie acolo și să aducem spectatorii înapoi.

Nu voi putea dormi, mă consum pentru fotbal, trăiesc meciurile la capacitate maximă. Dau 100% la fiecare meci, dar e sport de echipă, iar împotriva unei formații care pasează așa bine trebuie să stai foarte bine pe teren.

Cine trăiește pentru fotbal se simte foarte nașpa, înțeleg tristețea lui Târnovanu. Trebuie să analizăm foarte bine, n-avem decât să muncim mai mult și să arătăm mai mult pe teren. De vorbit, tot vorbim”, a mai adăugat Valentin Crețu.

Lacrimile lui Ștefan Târnovanu nu l-au impresionat pe Basarab Panduru: „Aici e la fotbal, e cu înjurături. Ce e plânsul ăsta?”.

Urmăriți Playsport.ro și pe