Xavi, mesaj clar pentru fanii Barcelonei după umilința din meciul cu Frankfurt: „Veniți pe stadion! Să nu se mai repete așa ceva!”

Robert Zanfir / 18.04.2022, 09:04
Xavi, mesaj clar pentru fanii Barcelonei după umilința din meciul cu Frankfurt: „Veniți pe stadion! Să nu se mai repete așa ceva!”

Xavi pune piciorul în prag și trimite un mesaj clar către fanii Barcelonei. Antrenorul nu și-a ascuns dezamăgirea după ce 30 de mii de suporteri germani au ajuns în tribunele de pe Nou Camp. Clubul a demarat o anchetă, în urma eliminării din Europa League.

S-a stricat atmosfera la Barcelona. Catalanii au pus capăt unei serii excelente, de 15 meciuri fără eșec, după eșecul cu Eintracht Frankfurt. A fost 2-3 în sferturile Europa League, iar fanii sunt arătați cu degetul.

Xavi pune piciorul în prag după eliminarea cu Eintracht Frankfurt din Europa League

Imaginile cu cei 30 de mii de suporteri germani din tribunele de pe Nou Camp nu le-au căzut bine deloc catalanilor. Mai ales în contextul înfrângerii. Clubul a demarat o anchetă, iar principalii bănuiți sunt suporterii care și-ar fi vândut biletele.

„Ne dorim ca fanii noștri să vină și să susțină echipa. Ceea ce s-a întâmplat în ultimul meci nu se poate repeta.

Nu am vorbit încă despre ce s-a întâmplat în tribune în ultimul meci. S-a deschis o anchetă și sper să se ia măsuri ca să nu se mai repete”, a declarat Xavi, în cadrul unei conferințe de presă, pentru Barca TV.

 

Nemții au avut repartizate, conform protocolului, 5000 de bilete. Marca notează că Barcelona a plecat pe urmele restului de 25 de mii de tichete de acces, care au ajuns în posesia fanilor lui Eintracht.

Prima ocazie de a se revanșa pentru fanii Barcei este partida cu Cazid, din La Liga. Partida este programată luni, de la 22:00.

Nu am reușit să câștigăm și trebuie să acceptăm. Situații ca asta se întâmplă în fotbal. Suntem triști și supărați, dar trebuie să mergem înainte și să luptăm în La Liga. Cel mai îngrijorător este ce am văzut în tribune.

Ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine. Nu se poate repeta. Avem o bună parte din informații și avem nevoie de timp să le procesăm și vom lua măsuri. Ce s-a întâmplat este scandalos și rușinos”, a afirmat Joan Laporta, pentru Mundo Deportivo.