Zăvăleanu confirmă Playsport și anunță că a găsit înlocuitor pentru Mihali

Giosanu Catinca / 28.06.2022, 21:15
Zăvăleanu confirmă Playsport și anunță că a găsit înlocuitor pentru Mihali

Administratorul special de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a confirmat plecarea lui Gică Mihali de la gruparea din Ștefan cel Mare. Cine îi va lua locul tehnicianul în vârstă de 56 de ani.

Anunțul făcut de Răzvan Zăvăleanu

Antrenorul Gică Mihali a anunțat în urmă cu câteva ore că va părăsi echipa bucureșteană. El a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport.ro despre planurile sale de viitor.

Antrenorul român a dezvăluit, printre altele, că va pleca de pe banca tehnică a dinamoviștilor și că a primit mai multe oferte din partea cluburilor rivale.

Am discutat aseară (n.r. – luni, 27 iunie) cu domnul Zăvăleanu. A zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic, pentru că nu există nicio certitudine. Eu trebuie să mă gândesc și la viitorul meu. Din păcate, asta e situația, urmează să plec. Mi-a zis clar că depinde cine va fi președinte, administrator, iar dânșii vor numi antrenorul. Domnul Zăvăleanu a fost foarte cinstit și corect cu mine. Am oferte, o să anunț încotro o apuc.”, a declarat Gică Mihali pentru Playsport.ro.

”Gheorghe Mihali a plecat de la Dinamo”

La scurt timp, Răzvan Zăvăleanu a anunțat că Gheorghe Mihali a plecat de la Dinamo. El a spus, totodată, și cine se va ocupa de echipă în sezonul următor.

Da, Mihali a primit o ofertă. Nu-i puteam garanta ca va rămâne antrenor la Dinamo, în aceste condiții de acum. A fost o discuție sinceră, nu de supărare. El a vrut certitudini, iar noi nu-i puteam oferi așa ceva acum.

Nu i-am putut garanta postul de antrenor, pentru că dacă va veni cineva să investească, va veni și cu echipa proprie. Era sub semnul de ”dacă’. Nu aveam ce face.

Domnii Mihăescu și Augustin se vor ocupa de echipă de acum înainte. Nu vor pleca toți dinamoviștii.”, a declarat Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

”Ar fi bine să vină Mușat”

Gică Mihali a subliniat că Dinamo trebuie să își întărească neapărat lotul. Ex-oficialul este de părere că formația bucureșteană are nevoie de jucători cu experiență pentru obținerea unor rezultate mai bune.

Trebuie aduși jucători. Cei care sunt, tinerii, altfel vor juca lângă 5-6 cu experiență. Da, a venit Bogdan Gavrilă, ar fi bine să vină și Mușat. Ar fi un plus de experiență.”, a mai spus Gică Mihali, pentru site-ul nostru.