EXCLUSIV. Gică Mihali, ultima zi la Dinamo. „Am vorbit cu domnul Zăvăleanu și a zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic!”. Cine se va ocupa de echipă

Bădulescu Silvian 28.06.2022, 14:47
EXCLUSIV. Gică Mihali, ultima zi la Dinamo. „Am vorbit cu domnul Zăvăleanu și a zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic!”. Cine se va ocupa de echipă
 • Una caldă, una rece pentru Dinamo. După ce „câinii” au plătit datoria către Petar Gluhakovic și urmează să aibă dreptul de a legitima jucători, antrenorul Gică Mihali a anunțat că părăsește echipa;
 • Contactat de Playsport.ro, fostul jucător din „Groapă” care s-a ocupat de programul echipei în această lună a declarat că urmează să plece de la Dinamo;
 • Incertitudinea din jurul echipei, din toate punctele de vedere, presărată cu o discuție avută cu domnul Zăvăleanu l-au făcut pe fostul internațional să părăsească formația din „Ștefan cel Mare”. Acesta va lua o decizie vizavi de viitorul său cât mai curând.
 • „Am discutat cu domnul Zăvăleanu și a zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic!”

  Gică Mihali, fost jucător în „Groapă” și antrenor la echipa de U19 în ultimii 2 ani, a fost pus în funcția de antrenor interimar în această perioadă, după plecarea lui Dusan Uhrin jr.

  Acesta, alături de Iulian Mihăescu, s-a ocupat de programul și antrenamentele echipei din „Ștefan cel Mare” în luna iunie, după revenirea echipei din vacanță.

  În cursul zilei de luni, 27 iunie, Gică Mihali a avut o discuție cu Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar.

  Am discutat aseară (n.r. – luni, 27 iunie) cu domnul Zăvăleanu. A zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic, pentru că nu există nicio certitudine. Eu trebuie să mă gândesc și la viitorul meu. Din păcate, asta e situația, urmează să plec. Mi-a zis clar că depinde cine va fi președinte, administrator, iar dânșii vor numi antrenorul. Domnul Zăvăleanu a fost foarte cinstit și corect cu mine. Am oferte, o să anunț încotro o apuc.”, a declarat Gică Mihali pentru Playsport.ro.

  Gică Mihali a fost, în stagiunea trecută, antrenorul echipei de U19 alături de care a terminat pe locul 4 în țară, la categoria de vârstă dedicată acestora.

  Cine se va ocupa de echipă în continuare

  De echipă se va ocupa, în continuare, Iulian Mihăescu. Acesta va fi ajutat de Ionel „Oneață” Augustin, legendă la Dinamo, care va ocupa postul de secund.

  Întrebat de actualul lot, Gică Mihali a recunoscut, pentru Playsport.ro, că trebuie aduși jucători cu experiență. Numărul mare de fotbaliști tineri necesită un nucleu de 5-6 jucători mai bătrâni, pentru a se crea o echipă competitivă.

  Trebuie aduși jucători. Cei care sunt, tinerii, altfel vor juca lângă 5-6 cu experiență. Da, a venit Bogdan Gavrilă, ar fi bine să vină și Mușat. Ar fi un plus de experiență.”

  Bogdan Gavrilă este primul jucător adus de Dinamo în această vară, după exodul în masă al fotbaliștilor după retrogradare. Acesta urmează să fie legitimat oficial.

  După cum Playsport.ro a anunțat, echipa din Capitală a achitat 26.000 de euro către Petar Gluhakovic, fotbalistul adus de Mircea Rednic în iarnă. Astfel, FIFA va ridica interdicția de transferuri pentru Dinamo.

  În urmă cu puțin timp, în cadrul unei conferințe de presă, Răzvan Zăvăleanu anunța rezolvarea acestei probleme.

  Știți ce s-a întâmplat atunci, după începerea campionatului. A fost o interdicție la transferuri, bine, nu că n-ar exista și acum. Ca urmare a lotului adus de domnul Rednic, tragem ponoase. Am primit o nouă interdicție la transferuri, a 5-a cred, din cauza lui Gluhakovic. Am avut banii pentru a plăti, deci probabil azi sau mâine se va ridica această interdicție.”

Urmăriți Playsport.ro și pe