Zdenek Ondrasek știa unde ajunge și totuși a semnat cu FCSB. “I-am spus că nu va juca!”

Dragos Stefanescu 08.08.2021, 18:08
Zdenek Ondrasek știa unde ajunge și totuși a semnat cu FCSB. “I-am spus că nu va juca!”

După începutul neconvingător din Liga 1, pentru FCSB a venit și eliminarea rușionoasă din Conference League. Nemulțumit de evoluțiile echipei sale, Gigi Becali a decis să se despartă de anumiți jucători. Unul dintre jucătorii care au plecat deja de la FCSB este cehul Zdenek Ondrasek. Se pare că Zdenek Ondrasek știa unde ajunge și totuși a semnat cu FCSB, conform dezvăluirilor făcute de un oficial al celor de la Sepsi.

Gigi Becali face ”curățenie” în lotul FCSB-ului

După eliminarea rușinoasă din Conference League, Gigi Becali a anunțat imediat despărțirea de doi jucători. Jucătorii vizați sunt Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek. După ce a anunțat public reziliearea contractelor celor doi jucători, Becali nu și-a putut ascunde regretul pentru transferul jucătorilor liberi de contract.

Nu are nicio treabă antrenorul… Ce vină are antrenorul că un fundaș central care trebuie să dea cu capul în minge de fapt îi dă mingea pe tavă unui adversar. E adevărat, omul din greșeli învață. În viața vieților voastre nu o să mai vedeți că iau eu jucători din ăștia liberi de prin străinătate pe care nu îi vrea nimeni. Și Ondresek și Vucur! Nu mai vreau să îi mai văd la prima echipă. Să se ducă la echipa a doua! De prost i-am luat! Păi, mai fac vreodată așa ceva?”, a declarat Gigi Becali.

Ondrasek nu duce lipsă de oferte

În ciuda impresiei neconvingătoare pe care a lăsat-o la FCSB, cehul Zdenek Ondrasek are câteva oferte bune. Echipa norvegiană Tromso este interesată de aducerea atacantului ceh. Ondrasek a mai evoluat pentru echipa din prima ligă norvegiană, în perioada 2012-2015. În cele 144 de meciuri jucate pentru Tromso, Ondrasek a marcat 55 de goluri și a oferit 17 pase decisive. Cota de piață a cehului Zdenek Ondrasek este de 650.000 de euro, conform Transfermarkt.

Zdenek Ondrasek știa unde ajunge și totuși a semnat cu FCSB

Plecarea atacantului Zdenek Ondrasek de la FCSB după doar 113 minute jucate, nu este un caz singular la echipa lui Gigi Becali. Este cunoscut faptul că latifundiarul din Pipera îi pune pe liber imediat pe fotbaliștii care nu reușesc să se impună repde la echipă.

Conform declarațiilor lui Attila Hadnagy, directorului sportiv de la Sepsi, se pare că Ondrasek deși a fost avertizat dinainte de situația de la FCSB, acesta a preferat să semneze cu vicecampioana României.

Ondrasek a fost în vizorul nostru, dar a plecat la Steaua. Dacă ne-a refuzat…Noi am vorbit cu el, i-am transmis și ce s-a întâmplat cu Vukusic… Noi i-am zis că nu o să joace mai mult de două etape, el a zis că o să joace.

Prima oară, Steaua nici nu a știut de Ondrasek. Noi vorbisem înainte cu o lună cu Ondrasek. Ne-am înțeles, în mare, apoi a ales FCSB. Asta e. S-a dus la FCSB, noi nu-l mai vrem. Dacă nu are caracter, nu mai are ce să caute la Sfântu Gheorghe.

Așa a fost și cu Vukusic. Amândoi au fost dați afară. La noi, înseamnă foarte mult să ai caracter. Noi l-am atenționat: «Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult».

I-am trimis și declarațiile lui Vukusic, dar dacă nu a înțeles… El a zis că se duce la cea mai bună echipă din România. Na, s-a dus, dar a și plecat repede”, a spus Hadnagy pentru fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe