Zeița Simona Halep! Lovită din toate părțile, S1mo a ales să „evadeze” din România | Galerie FOTO

Catinca Giosanu 02.12.2022, 18:11
Zeița Simona Halep! Lovită din toate părțile, S1mo a ales să „evadeze” din România | Galerie FOTO

Simona Halep și-a luat admiratorii prin surprindere. Jucătoarea născută la Constanța este acuzată de dopaj cu roxadustat, o substanță controversată care acționează precum eritropoietina, și trebuie să facă rost de probe care să îi dovedească nevinovăția. Cu toate acestea, ea a ales să plece din țară.

Constănţeanca va fi nevoită să meargă la Lausanne, acolo unde va avea loc procesul, dar a simțit nevoia să uite pentru moment de problemele care au năvălit asupra ei.

Decizie surprinzătoare luată în plin scandal de dopaj

Simona Halep și-a făcut bagajele și a plecat din România în plin scandal de dopaj. Fosta soție a lui Toni Iuruc are nevoie să își pună ordine în gânduri. Astfel, ea și-a luat o mică pauză de la grijile cotidiene.

Fosta lideră mondială a plecat pentru câteva zile într-o vacanță în Grecia, alături de Georgiana Herda, cea mai bună prietenă a ei. Cele două se cunosc de la Constanța, încă din clasa întâi.

Menționăm că Georgiana Herda, tânăra în compania căreia sportiva noastră s-a fotografiat la Atena, a fost văzută și zilele trecute alături de marea noastră campioană.

Cu cine își petrece timpul Simona Halep

Înainte să plece în Grecia, Simona Halep și Georgiana Herda s-au răsfățat la cumpărături într-un centru comercial din București.

Pentru cei care nu știu, Georgiana este președinta Fundației Simona Halep. Aceasta i-a devenit confindentă dublei campioane de Grand Slam.

Sportiva și-a luat o vacanță binemeritată

Simona Halep a lăsat să se înțeleagă că se simte foarte bine în vacanță. Ea a vizitat zilele trecute Acropolele din Atena. Momentul a fost imortalizat.

Jucătoarea de tenis a publicat câteva fotografii din vacanță pe contul personal de Instagram, acolo unde are o mulțime de fani care îi urmăresc activitatea.

Cum a fost fotografiată jucătoarea de tenis

Ocupanta locului 10 în clasamentul mondial al tenisului feminin radiază de fericire înaintea procesului de la Lausanne. Ea a vizitat mai multe obiective turistice din Grecia și în toate fotografiile apare zâmbind. Asta înseamnă că se simte foarte bine în compania prietenei sale.

Presa din străinătate a speculat că Halep are informații că va câștiga rapid procesul de la Lausanne și că va începe să joace în competițiile oficiale chiar de la începutul sezonului viitor.

Românca nu a mai jucat de la înfrângerea din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur (în prezent pe locul 107), pe 29 august, după care s-a operat la nas. Fostul număr 1 mondial probabil speră să-și câștige cazul înainte de începerea sezonului 2023. Simona ar trebui să vorbească în curând.”, au scris cei de la We Love Tennis.

Urmăriți Playsport.ro și pe